Beoordelingen van Piccola Roma Groningen

Recente recensies van Piccola Roma Groningen

4 sterren na 502 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Ik bestel mijn pizza al meer dan 10 jaar bij Piccola Roma, alleen deze keer was het niet goed. De pizza was keihard en het ei wat erop zat was niet eetbaar en had een "plastic achtige" structuur. Normaal gesproken is de kwaliteit altijd goed maar deze heb ik na anderhalf pizza punt weggegooid. Erg jammer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik woon hooguit 10 min per fiets van de pizzeria. Jammer dat het dan toch nog 80 minuten duurde voor de pizza er was. Smaak was goed, maar de pizza was lauw. De smaak zou beter geweest zijn als de pizza heet was geweest.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk. Onze complimenten.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Eten goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was helaas koud, de pizza was voorzien van te veel kaas waardoor je de rest van de pizza niet proefde.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet goed, niet lekker, veel olie, nauwelijks smaak. We hebben drie happen op en beide pizza’s weggegooid. Zelfs letterlijk pijn in m’n maag gehad.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer top

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren Pizza besteld bij Piccola Roma. Het duurde een tijdje voordat onze pizza berorgd werd. Na 20 minuten maar eens gebeld. "De bezorger is al onderweg, dus u kunt hem ieder moment verwachten" geen excuses, niets. Na nog een ruime 5 minuten wachten ging de deurbel. De bezorger gaf wel excuses. De zelf pizza smaakte goed, maar was al snel zo koud dat deze niet lekker meer was. Om 17.45 hebben wij onze bestelling geplaatst om deze om 18.45 te mogen ontvangen. Dat de pizza bijna een half uur te laat werd bezorgd vinden wij onacceptabel.

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt TOP, goed en smaakvol belegd👍

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 min. In huis en lekker

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, een goed gevulde pizza!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister avond een pizza besteld, direct in de prullenbak gegooid! Het was meer vet dan pizza. Erg jammer!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij hun. Meestal is het goed en warm. Soms zit er een pizza bij die zo afwijkt van de gewone kwaliteit dat wij de indruk hebben dat die pizza ( door grote drukte) bij een andere pizzeria weg komt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige pizza

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd , heerlijke pizza . Al jaren vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoor helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, keurig op tijd bezorgd

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's voor een prima prijs. Het humeur van de bezorger laat de zon weer schijnen!!!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee goedbelegde pizza’s ontvangen. Beter als de vorige keer. Zo kom ik terug

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk goede bodem goed gevulde pizza ga zo door

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb na mijn pizza volgende dag 1 voor mijn stiefzoon besteld superlekker !!!!!! ga er zeker weer bestellen was eerste keer tip van chris hahaha thx

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte pizza's, snel bezorgd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was de pizza weer goed gevuld en smaakte heerlijk!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar vette kaas met hier en daar garnaal en ui1. Zachte korst.Ronduit slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere pizza's en snel geleverd

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was redelijk koud. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer top en lekker

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, al was een beetje vreemd dat we zomaar een extra pizza kregen.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren de pasta Marco Polo besteld na een uur de bestelling ontvangen. Ik neem dit gerecht al vaker, maar gisteren was het smaakloos de saus was erg dun net water de kipfilet was erg weinig en ook smaakloos. Dus al en al vond ik ik het eten gewoon slecht!!.. Voor de €12 wat ik er voor betaal. Ik weet niet of ik in de toekomst nog bij jullie ga bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spaghetti en lasagne besteld maar kregen pizza en lasagne, de salade was slap geworden door vele vocht. We bestelden tegen 20.30u misschien hele dag gestaan? Lasagne zat erg veel saus bij en leek ook uren gestaan te hebben. Ik bestel hier niet weer

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s laten bezorgen. De pizza’s Tonno en salamie waren goed belegd en hadden een lekkere smaak. Bezorging precies op tijd en de pizza’s waren goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet zoals anders. Wij denken dat de pizza door iemand anders gemaakt is. Hij was niet echt vies maar ook niet erg lekker. Misschien dat de pizzabakker met vakantie is?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is altiid wel goed. Zoals altijd bestel ik spaanse pepers erbij en zet bij de opmerkingen "spaanse pepers xxx" Ik heb helemaal niets van de spaanse pepers geproefd, terwijl ik daar wel extra voor moet betalen... Daarom maar 3 sterren

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en de bestelling was keurig op tijd helemaal top.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling exact op tijd klaar, lreeg ook nog brood en kruidenboter gratis mee en de pixzas waren uitstekend

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T' ging prima. Maar werd niet gebeld, telefoon ging niet over.. dit stond wel in instructies

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met hier wel eens een pizza en zoals altijd zijn ze smakelijk. Helaas kreeg ik deze keer een pizza met vruchten en chorizo (heette volgens de bon een Hawaï, maar gek genoeg zonder ham). De chorizo had ik als extra ingrediënt aan een pizza quattro formaggi toegevoegd. De bezorgde pizza is dus niet wat ik besteld heb en ook nog een euro goedkoper dan ik heb betaald. Desondanks was het wel een lekkere pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die keurig op tijd werden bezorgd. Om iets lekkers te eten moet je echt bij piccola Roma zijn. Klein puntje van kritiek; omdat dit een dienstbestelling was moet ik de rekening declareren. Op de bon staan geen transactiekosten terwijl die wel gemaakt zijn (het was als zakelijke bestelling geplaatst)

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's met verse ingrediënten. Goed gevuld voor een reële prijs. Al tientallen jaren bestellen we hier met regelmaat. Dit keer een lekker makkelijk wegdrinkend flesje rode Italiaanse wijn er gratis bij gekregen. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke pizza’s en op tijd! Fijn dat er nog gebeld werd of we de pizza’s gesneden willen hebben!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer een goed gevulde pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza was niet echt warm. De pasta carbonara was smakelijk maar wel enorm vet. Er zat geen kruidenboter bij de 'stokbrood met kruidenboter'. Ik had al een tijd niet meer hier besteld dus ik dacht dat het misschien wel beter zou zijn geworden. Maar vroeger klopte de bestelling ook vaak niet, zo kreeg ik eens een pizza carbonara ipv een pasta carbonara en eens een Insalata Mista in plaats van een Insalata Gorgonzola. Ik vind het vervelend negatief te moeten doen in deze recensie, maar het is ook vervelend als de bestelling nu al meerdere malen fout is gegaan. Hoop dat het verbeterd kan worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben anderhalf uur op onze pizza's gewacht. Iets te lang vinden wij. Maar ze waren weer lekker!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzaa en uitstekende zeer aardige bezorger.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spaghetti aglio e olio en pizza montanara, gelukkig koken ze bij Piccola Roma de pasta gewoon gaar en niet al dente. Was weer heerlijk, vlotte bezorging. Wij bestellen hier vaker!

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de lekkerste "echte" pizza's van Groningen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer lekker

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging, heerlijk eten, goed warm nog

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De pizza bleek al ruim 10 min.voor de online gegeven afhaaltijd klaar te liggen. Hierdoor was ie lauw, en dat vond ik jammer. Daarom dit keer een lagere waardering dan de over het algemeen goede die ik heb.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima pizza en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en keurig bezorgd!

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest maal wat bij Piccola Roma weg komt.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza”s bij Piccola Roma zijn altijd perfect gemaakt. We bestellen al jaren bij hun. Snelle levering. Vandaag de pizza Mista gehad! Hmmm, die was lekker met de garnaaltjes. Perfect.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echter droop het vet er wel vanaf aan alle kanten. De smaak was verder prima

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's. ik had de gegevens m.b.t. tijd en bezorging en aansnijden pizza's niet goed doorgegeven en kon daarover niet mailen. Dat was wat vervelend.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was erg lekker, dank! En snel bezorgd, maar ja, ik woon dan ook om de hoek :).

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn we niet gewend van Piccola Roma, het ei op de pizza was niet goed gebakken, eiwit was heel glibberig. De spaghetti met zalm was droog en korrelig, niet lekker. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's prima van smaak. Exact op het gewenste moment geleverd door een vriendelijke bezorger.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb langer dan een uur op mijn bestelling moeten wachten. Uitleg van de bezorger: "het was druk op de zaak en er was voetbal" Waarom ben ik niet gebeld, vroeg ik vervolgens? Tsja, dat wist hij toch ook niet. En de bestelde lasagne was lauw. Kortom: niet fijn dit, Piccola Roma! :-(

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de pizza niet warm genoeg meer.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke carbonara-pizza !! Nette bezorging....voor herhaling vatbaar 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering. De pizza’s waren er met 25 minuten. Maar in tegenstelling tot de vorige keer waren de pizza’s nu minder lekker. Teveel belegd en heel erg vet.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb, De pizza was zoals hij hoort te zijn, groot goed gevuld en warm. De smaak, geweldig! Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(y)

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging en op verzoek keurig in punten gesneden, super!

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eerder dan verwacht. 1 Min puntje: pizza was niet zo heel warm meer maar smaakte goed. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1,5 uur voordat de pizza bezorgd werd. Pizza was koud en de bodem was klef.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb deze week een pizza met verse tomaat, mozarella, rucula en basillicum besteld. Door de verse ingrediënten zou de pizza langer in de oven kunnen voor een knapperige korst en meer smaak door kruiden.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging oké, ook was een half uur later dan aangegeven. Vegetarische lasagne lekker, Pizza Salami vond mijn zoon lekker, Portie Olijven lekker met veel knoflook, Insalata Mista groot, super! Spagetti al Olio met te weinig knoflok en te weinig zout. We bestellen weer!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige pizza's super belegt en lekker heet bestel altijd bij piccolo roma al jaren.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft mijn favoriete restaurant! Heerlijk eten + bezorging keurig op tijd. Bij de besten gaat ook wel eens iets mis, had er een extra brood bij gekocht die er niet bij zat. Toch €3,80.. maar ook hier ga ik ervan uit dat deze toppers dit passend gaan oplossen. Ik blijf hier sowieso met plezier bestellen! :-)

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en ik gaf aan niet teveel uien en pizza zat heel veel ui op dit is in 3 jaar tijd de zoveelste fout en ik ben hier zo verdomme klaar mee en bestel nooit weer iets bij ul

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al vanaf dag 1 dat piccola roma bestaat, in die tijd kon je er ook eten en bestellen. 1ste 20 jaar bestelde je een del signore en je kreeg een del signore, super heerlijk. Laatste 2 jaar ( misschien andere kok) vulling is nog maar de helft ( prijs is wel hetzelfde gebleven) van wat voor ons een echte del signore was. Rijkelijk gevuld en super van smaak! Kon hem niet eens helemaal op eten. Na vandaag neem ik maar afscheid van de del signore. Heb er 3 besteld vandaag, 2 hadden smaak maar dan heb je alles al gezegd, de 3de is direct de groene kliko ingegaan. Zo zout dat je alleen zout/jinten proefde. Zo jammer dit. Kom niet terug!!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren rijkelijk belegt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen 3 minuten lopen van de pizzeria, maar toch was bij de bezorging de pizza lauw. De pizza is verder heerlijk, maar de temperatuur was deze x niet goed. Ook vind ik het jammer dat je bij bestelling boven de 25,00 alleen kunt kiezen uit een gratis pizza margerita of een fles wijn. Waarom niet stokbrood met kruidenboter?

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond verwachte bezorgtijd 18:20 (dat zou een uur na het plaatsen van de bestelling zijn) en waren er al om 18:00 dus dat was fijn. Pizza was alleen niet heel warm meer. Wel heel erg lekker en rijkelijk belegd zoals altijd. Had erbij vermeld dat ik hem graag gesneden wilde, stond ook op de bon omcirkeld maar was helaas niet gebeurd. Vind de pizza's wel altijd erg lekker!!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzaen op de afgesproken tijd , alleen jammer dat hij bijna koud was. Maar....we hebben heerlijk gegeten.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, Piccante en Margerita. Beide waren erg droog. Hebben duidelijk te lang in de oven/auto gestaan. Daarnaast was er aan de Piccante niets pikant. Eigenlijk leek hij erg op de Margarita

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst pizza’s besteld bij PiccolaRoma, keurig op tijd bezorgd en de pizza’s waren heerlijk.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snel

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, niet te vet, snel geleverd en goed geprijsd.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Piccola en het is altijd goed. Vandaag waren we niet zo tevreden. 1 uur en 15 minuten gewacht, en we kregen lauwe pizza’s. Jammer, volgende keer beter.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super prijs en lekker! Bedankt voor de gratis pizza!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top adres voor pizza’s

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en vriendelijke service. Heerlijke pizza’s rijkelijk belegd. Altijd top!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt erg lang voor bezorging er is. Het brood met kruidenboter is erg lekker

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag volgende keer iet warmer

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was knetterhard, en de bezorging was superlaat.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijk belegd ,smaakvol en goede bezorging

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren prima, het bezorgen duurde een uur, had aangegeven dat ik ze zsm wilde hebben. Vriendelijke bezorger maar duurde wel lang voor een dinsdag avond.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging supersnel, super vriendelijke en de smaak was zoals altijd heerlijk. Helaas was de lasagne niet zo warm als hij moet zijn.. wellicht nog wat beter verpakken zodat de warmte behouden blijft?

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het menu werd aangegeven dat er in de pasta pesto spaanse pepers zitten. Echter zaten er te veel spaanse pepers id pasta waardoor het gerecht toch echt te pittig werd. Noodgedwongen hebben we onderling van gerecht geruild, maar zelfs diegene die pittig eten wel gewend is, vond de pasta te pittig. De smaak van het gerecht ging hierdoor verloren. Voor een Thais gerecht zou de pittigheid goed zijn geweest maar niet voor "Italiaanse" begrippen.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer super lekker

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed heet, lekker. Flinke bak frisse salade.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s, op het afgesproken tijdstip klaar en altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben een uur moeten wachten op onze pizza’s die we online hadden besteld. De pizza’s waren al zo goed als koud. Ik ben beter gewend.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Het was alleen niet wat ik besteld had.. Had een cannelloni besteld maar het was een lasagne. Kon me niet veel schelen want ik had ontzettende honger :-) En het was lekker! Ik was dus een blij man, alleen van een cannelloni word ik altijd een gelukkig man. Kleinigheid, Piccola Roma is gewoon een topzaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goede prijs en erg lekker👍🏼 En gratis broodje met erg lekkere kruidenboter

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu drie gerechten geprobeerd bij Piccola. Prima eten, bezorging ook niets mis mee.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur. De champignons hadden iets gaarder gemogen. Verder tevreden.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van goed belegde pizza

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit vd del signore gaat achteruit. Weinig varkenshaas bv. Weinig sambal voor het pittige effect. . Bezorging duurt 1 uur en 20 min. Veel te lang. Pizza's afgekoeld tot lauw. Ben niet tevreden over deze laatste bestelling. Had recht op gratis rode wijn. Aangevinkt op de site. Niet gekregen maar ipv een gratis margarita pizza! Ook bij bestelling boven 15 euro gratis stokbrood met kruidenboter. Ook niet gekregen. Jammer. Mvg. henk wening

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagne, al veel knoflook!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Pizza's kwamen na een dik uur. Ik had al gebeld en het was druk. Geen probleem, maar de pizza's waren lauw toen we ze kregen.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta niet warm En weinig penne .

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was gewoon top en lekker.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was vriij snel bezorgt maar niet goed warm . Ook vond ik de pizza zeer slordig opgemaakt,ene helft was normaal belegt en de andere helft was haast niets erop.Achteraan gebeld toch niet tevreden ,Vriendelijke vrouw sprak mij en vertelde dat ze het vervelend vond bij volgende bestelling zou ik wAt korting krijgen. Oké In orde gemaakt. Voor vaste klant was dit toch nog een tegenvaller de pizza die niet goed was.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Zonde :( bijna 2 uur gewacht op m’n bestelling - mede door onderbezetting mede door een administratieve fout - de bezorger heeft de verkeerde straat doorgekregen. Pizza’s waren uiteraard al koud..

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top, vaste klant!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen een half uur. Heerlijk warme, zeer goed belegde en smaakvolle pizza's

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles, wat erop hoorde, zat erop. Beetje jammer. Pizza’s zijn veel beter geweest, andere kok misschien?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het verleden tevreden. Vandaag was het ronduit dramatisch. Ten eerste moesten wij anderhalf uur op onze pizza’s (2 stuks) wachten. Toen wij na een uur belden, werd er gezegd dat het elk moment kon komen. Een half uur later waren de pizza’s er eindelijk. De kwaliteit van de pizza’s liet ook te wensen over. Nadat wij vroeger altijd positief waren over de pizza’s waren ze nu niet lekker. Zitten nu beide met maagklachten op de bank en vinden het jammer dat de kwaliteit zo achteruit is gegaan.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Géén verse basilicum, hoewel wel in rekening gebracht. Licht aangebrande pizza met her en der onregelmatige, te dikke bodem. Piccola Roma was altijd steady, gaat idd achteruit. Jammer. Bezorging wat laat op doodeweekse dag en niet heel warm meer.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 1 uur voordat het eten was bezorgd. Eenmaal in huis was het nog minder dan lauw. Dit is nu de tweede keer op een rij dat dit gebeurd (bestel zo'n 1x per 2mnd) jammer voorheen was dit nooit het geval en waren wij zeer tevreden. Nu bestellen wij hier niet meer.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza laat bezorgd. Pizza koud

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's Bolognese & Santa Lucia Speciale waren heerlijk! Zéér goed belegd en niet slap! Vooral dit laatste vind ik belangrijk. Enig mini klein minpuntje is dat de toppings naar 1 kant waren geschoven (waarschijnlijk heeft de bezorger een scherpe bocht genomen). Maar dit hadden we zo opgelost. P.s. de pizza's waren de ochtend erna ook nog heerlijk 😉

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een aantal keer teleurgesteld te zijn Piccola Roma nog een kans gegeven en blij toe. Pizza was heerlijk en zelfs de bezorging was vriendelijk! Als ze dit blijven doen dan blijf ik bestellen.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en lekker op tijd, het wijntje erbij vond ik minder maar ik ben dan ook meer van de zoete witte en deze was nogal droog.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten lekker heet even te laat prima in orde

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkelijk belegd en vers! Snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijke pizza's gegeten

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's + aardige bezorger

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer erg lekker en op tijd bezorgd.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere ervaringen waren altijd goed maar vanavond waren de pasta bolognese en het brood met kruidenboter totaal smakeloos. Na een paar happen hebben we het eten weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de pasta op zijn kop aangeleverd. Alles zat er onder.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur op mijn pizza gewacht, langzamer dan normaal. Maar de pizza zelf was weer heerlijk! Zeker een van de betere pizzaria's van Groningen

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza droop van het vocht en was smakeloos. Bezorging was zoals de laatste tijd vaak het geval: slecht, onbeleefd en sprak amper Nederlands. Ze krijgen van mij geen fooi meer. Leer eerst maar eens manieren. Ik ga opzoek naar een andere pizzaria.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak uitstekend, bezorging prima. Had alleen iets warmer gemogen.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Op tijd. De penne was lekker.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijkbelegde knapperige warme snelle pizza's. Elke keer weer. Top.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed warm een lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was keihard, kwaliteit gaat echt achteruit, zat bijna geen saus op. Ook de broodjes waren smakeloos en nog niet helemaal gaar. Ook mijn bestelde blikje drinken zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ken Piccola Roma al heel lang, en nog nooit ben ik bij hun teleurgesteld. Pizza's waren verrukkelijk, warm en snel geleverd. Helemaal top! Echt een aanrader.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza en warm thuisbezorgd door de vriendelijke bezorgers.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen ik pizza besteld had op de site zei ik pizza aan de zijkanten niet te zwart Toen ik pizza kreeg en open deed Waren de zijkanten en onderkant zwart en hij was keihard pizza Heb de pizza in de container gegooid weg €10 Koop geen pizza weer bij jullie

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om bezorging om 17.30 en de pizza werd prima om deze tijd bezorgd. Pizza was erg lekker en rijkelijk belegd (zoals altijd). Ik blijf terugkomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkelijk belegde pizza, kwaliteit minder dan ik gewend ben. De pizza was goed heet, maar de tomatensaus was de vloeibaar/vet en druppelde eruit bij het eten. Jammer want ik ben beter gewend. Bezorging ook matig, ruim anderhalf uur moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's die wel online besteld hadden waren er super snel en ze waren heerlijk en goed gevuld. Al vaker hier besteld en elke keer goed. Jammer dat iDeal betalen niet gratis is.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht Macaroni met gehakt te krijgen maar het Macaroni met vis een totale verrassing maar wel heerlijk.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-prima kwaliteit van het eten ( pizza's). -moment van bezorging als aangeven bij de bestelling.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de pizza's gaat snel achteruit. Wat ooit een vd beste pizzaria's van Groningen was is nu een gemiddelde geworden. Ook de bezorging is slecht, bezorgers zijn brutaal, houden hun helm op, zeggen niets of weinig en een dankje voor een fooi kan er al helemaal niet meer vanaf. Al-met-al niet best.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt minder !! Langere wacht tijden en smaakloze pizza's !!! Gaan op zoek naar heet ander pizza tent !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima pizza

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti lijk op lasagna. Dit is echter mijn favoriet maar vandaag ben ik echt terug gesteld. De ossenhaas was bijna niet te vinden zoals is de champignon ook.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker en goed belegd. Op zondag na 3 kwartier bezorgd dus ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloze pizza. waardeloze bezorging. reed adres voorbij. cola vergeten. 1 keer en nooooooit weer

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was licht aangebrand en heel vet, het droop eraf.. heel jammer

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat voor pasta je ook besteld het blijft even lekker bij Piccola Roma.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, brood en kruidenboter! :) De bezorging duurde iet wat lang, maar de pizza's kwamen lekker warm aan, dus daarover niets te klagen. Piccolo Roma is een echte aanrader!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne en pizza's erg lekker en goede prijs! Je krijgt boven de €25 10% korting en gratis pizza!

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd om bezorging om 18u. De pizza was een kwartier te vroeg. Ik had gevraagd om hem te snijden maar was maar in 4 stukken. Ook was de pizza heel erg vet. Wel was hij rijkelijk belegd. Redelijke pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben om half zeven besteld en het werd om half negen pas bezorgd. Dat was toch wel heel lang wachten, we hadden bezorgtijd ingevuld op zo snel mogelijk.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder sterren. Zondag pizza besteld zonder ui. In mijn bestelling stond ook zonder ui maar op mn pizza zat gewoon ui en helaas hadden ze de ei eraf gelaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten pizza's waren goed

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bin deze pizzeria lekkere pizza zoals altijd ze zijn wel eens beter belegd geweest dat is een feit! maar geen klagen bezorging ook altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft een uur geduurd voor de pizza's er waren (20 uur). Daarnaast was het een brooddeeg pizza met zoveel beleg (ok...niet te weinig dus dat is wel positief) dat het wel een hartige taart leek. Al het beleg was in het midden gestapeld met een forse plak gesmolten kaas erover. Echt niet met zorg bereid.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Piccola Roma is my Italian dinner table.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn al jaren de beste van van groningen.ik bestel ze daar al ongeveer 15 jaar toen zaten ze nog aan de mesdagstraat.ik heb nog nooit een klacht gehad groet mk sluiter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's!! Altijd warm en zeer goed belegd!

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles gewoon top en lekker.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister super druk bij Piccola Roma, hierdoor klein foutje bij de bezorging. Na een telefoontje werd het goed opgelost. Én de drukte deed niets af aan het eten. Lekker, goed gevuld, prima kwaliteit. Piccolo Roma is voor mij de beste in Groningen 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed verzorgd

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle bezorging.

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, warm bij bezorging!

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vrouw is maar wat blij met zo'n kok in de buurt, fantastisch.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier regelmatig en kwaliteit is goed. Echter bij de laatste bestelling was de kwaliteit van de pizza slecht. Taaie bodem, veel te veel rucola, vlees niet mals, slordig verdeeld beleg.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de pizza lag een enorme laag met vet, bodem was volledig doorweekt. Heel vies..

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren heerlijk en werden warm en op tijd bezorgd. super!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en ook nog snel geleverd

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker op smaak. Maar was helaas lauw bij de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, top kwaliteit.

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit is nu de 2e keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Piccola Roma. Zoals ik al eerder had geschreven was bij de 1e keer de pizza koud, de 2e bestelling was de pizza goed warm en super. Dus..er is van geleerd.. ik blijf dan ook bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging helaas waren de pizza's te koud geworden en we ze moesten opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's van Groningen!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Salami Pizza tasted much worse than last time, the salami even tasted as if it was going bad. Very dissatisfied.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekkere pizza's! Bezorging liet wel even op zich wachten en jammer dat als je een topic extra besteld, deze niet op de pizza terug te vinden is.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was een beetje lauw heel jammer , verder smaakt goed zo als altijd.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker en ook nog eens snel in huis!

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd! op een zondag besteld om 18.25 en 3 kwartier later bezorgd. Lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's op zich lekker, maar 1 was zwart van onderen... jammer

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

carbonara speciaal besteld,ei was helaas niet helemaal gaar (normaal geen probleem, maar vawege zwangerschap mag ik dat niet) gelijk gebeld en kreeg heel snel een nieuwe pizza zonder ei thuis bezorgd! echt een topservice! altijd lekker en altijd snel bezorgd

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker en goed heet bij aflevering.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en ja moet extra cola brengen. Is leuk als leuke dames kunnen bezorgen. Dankjewel en ik wil altijd lekker pizza kunnen hebben.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker heerlijk pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's besteld, Gorgonzola en Peperoni. Ik was in de veronderstelling dat er Peperoni op de Peperoni pizza zat. Dit is dus niet het geval. Desalniettemin kreeg ik nog een salami pizza nabezorgd. Wat een ontzettend goede service. Ik bestel al jaren bij Piccola Roma en blijf dat zeker doen! En ik raad iedereen die van lekkere pizza's houdt aan om bij Piccola Roma te bestellen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de eerste keer kregen we per ongeluk een ander gerecht. Dat werd goed hersteld. Het eten smaakte perfect.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en lekker!

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer overheerlijke pizza gehad! Precies dezelfde weer besteld, maar deze was anders en veel minder lekker. Erg jammer, want ik had me erg op de pizza verheugd. Hopelijk volgende keer weer beter. Zal het zeker nog een keer proberen.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Snel Prijs kwaliteit ok

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels ongeveer 20 keer bij piccola Roma besteld. Altijd lekkere pizza's en snelle levering, 30-45 minuten. De calzone is altijd goed gevuld en lekker groot. Een keer was ik in slaap gevallen nadat ik pizza besteld had en werd niet wakker van de bel en mijn telefoon omdat ik best veel gedronken had. Toen ik een paar uur later wakker werd en terug belde hebben ze meteen de bezorger weer gestuurd en een half uur later was mijn pizza er weer zonder extra kosten!

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele bodem was nat. Pizza was ook lauw. Nee niet genoten.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel een uurtje maar was ook zondagavond, dus dat verbaast mij weinig. Erg lekkere pizza maar hij valt soms een beetje uit elkaar... Maar misschien is dat wel een goed teken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar bertje jammer dat ze de rucola die we hadden besteld vergeten waren.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd erg lekker. Maar bezorging was dezer keer 25 minuten te laat.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijke pizza, vlot bezorgd door een vriendelijke bezorger. Een aanrader!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De champignons waren aan de rauwe kant

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede service en snelle bezorging! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel lekker vriendelijk en meer dan genoeg gewoon doen

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's! Enige minpuntje is dat de bezorging vaak lang duurt (gisteren bijna anderhalf uur). We wonen aan de andere kant van de stad, maar dat zou de bezorgtijd niet moeten verdubbelen.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een uur. Na ons idee is dat heel erg lang. Pizza's waren goed maar wel veel vet bovenop de pizza... smaak was goed!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en mooi op tijd!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza goed warm. precies op tijd bezorgd

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed. Rijkelijk belegd en goed gebakken. We moesten er helaas vrij lang op wachten +- 1,5 uur. En de knoflookbroodjes hebben wij niet gehad.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's precies om 19.00 u bezorgd. Prima pizza's, alleen jammer dat er geen pesto op de pizza piccola zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's. Goed belegd, toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst kreeg ik de verkeerde lasagne bezorgd, maar na een telefoontje had ik binnen een mum van tijd de juiste lasagne! Chapeau!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 pizza's besteld. De salami was verbrand en zo goed als niet eetbaar. Deze is dus weggegooid. Snap niet dat ze deze daadwerkelijk durfde aan te bieden. De andere was redelijk. Ben al echt jaren klant maar hierna nooit weer.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, vriendelijke bezorger, weer voor herhaling vatbaar :)

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en altijd heerlijke pizza's

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alle pizza's die besteld en betaald waren, werden bezorgd. Toen we daar later over belden, werd ons verteld dat dat niet waar was en ook nooit waar kon zijn, terwijl eerst werd gezegd dat we ons geld terug zouden krijgen (kon wel enkele weken duren). Uiteindelijk kregen ze door dat het klopte en werd ons geld met een excuus fles wijn bezorgd. Vandaar 2 sterren, anders 0. Slechte afhandeling van een trouwe klant.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd, Pizza was koud en bezorger onvriendelijk en bot. Als dit vaker gebeurt ga ik een andere pizzaria proberen.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze niet aangeven dat de tortellini varkensvlees bevat, ging zo de prullenbak in. Zeer spijtig

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service Extraatje gekregen voor de vertraging van de pizza Pizza zoals altijd top

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een pizza te weinig en ze waren werkelijk doorweekt.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de pizza's heerlijk maar het gaat vaak mis met het doorgeven van specifieke verzoeken. Als u vraag om dubbelgeslagen krijg ik een normale. Als ik vraag of er geen champignons op kunnen, krijg ik die wel. Gebeurt bij 1 op de 3 pizza' s die ik bestel. Jammer. Want aan de smaak van de pizza's ligt het zeker niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en lekkere pizza s Kom nog een keer terug

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Lasagna, heerlijke smaak, goed warm en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes verbrand spaghetti zat geen smaak aan

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goedbelegde pizza's! Wij bestellen altijd de carbonara speciaal en de montanara met extra bolognese saus! Heerlijk! Bezorgtijd ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd helemaal in orde.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk royaal belegde pizza's. Erg tevreden!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima goed warme pizza en precies op tijd bezorgd. klasse(was dit al gewend)

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Tonno besteld er zat veel Te veel Op waardoor de smaak echt niet meer lekker was wel snelle levering van de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza, eerder te vol dan te weinig.. Hij was helaas niet erg warm meer toen ik hem kreeg.. Heb daar anders geen problemen mee!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden maar vandaag niet. Moest een uur en kwartier wachten. Adres was automatisch ingevuld maar was het verkeerde adres dus na de bestelling gebeld om het goede adres door te geven maar bezorger is toch naar het oude adres gegaan. Pizza was lauw en niet erg smaakvol.

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog beter als anders.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb afgelopen zondagavond 2 pizza's besteld. Waarbij er op 1 pizza ongevraagd champignons zijn gedaan ( carbonara). Mijn zoon lust geen champignons en heeft hierdoor groot deel van pizza weg moeten gooien. Omdat ik nooit eerder problemen heb gehad vond ik het niet nodig dit te melden. Echter, gisteravond opnieuw pizza besteld ( dynamite) waarbij ik altijd duidelijk aangeef dat ik er geen champignons op wil. Ook op deze pizza zaten wederom champignons. Omdat het niet om een paar champignons gaat maar het over de hele pizza ligt heb ik weer de helft moeten weggooien. Gisteravond was het te laat dit nog telefonisch te melden.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed gevulde pizza, weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk top

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met goede bezorging!

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op deze fantastische mediterrane zomeravond was de pizza het perfecte eten.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede pizza's rijkelijk belegd en goed van smaak.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker bij piccolaroma maar dit keer viel de pizza behoorlijk tegen, we hebben hem zelfs niet eens opgegeten

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom was de Pizza Doner Speciale NIEUW! en Spaghetti Carbonara fantastisch. Over bezorging is niets te klagen binnen no time was het bezorgd.

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten! super lekker brood met kruidenboter gratis er bij gekregen! onze vaste pizzaria!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker snel bezorgd, eten goed heet en grote portie. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minpuntje: vorige keer geen brood en kruidenboter, nu wel brood maar geen kruidenboter.... De pizza prosciutto en lasagna gorgonzola waren heerlijk....

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke pizza, bezorging drie kwartier

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppie! ze waren alleen m'n gratis blikje fris vergeten, maar dat krijg je als je 10 minuten voor sluit bestelt. lekkere pizza!

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse tomaat ook echt vers, pizza smaakte hierdoor veel lekkerder dan met tomatensaus. Ga ik vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen. Goede hoeveelheid, nog goed warm toen het werd bezorgd en ook nog eens razendsnel. Ook leuk dat je een gratis blikje drinken krijgt. Enige verbeterpunt is de ossenhaas. Die was wat aan de taaie kant.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger en goede pizza. Jmer dat ze nooit snijden.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heet en lekker. De vorige keer was de bezorger de gratis pepsi vergeten. Ik vond het niet nodig dat de pepsi werd nabezorgd. Breng de volgende keer maar twee. En dat gebeurde vandaag. Vind ik leuk.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima deze keer keer was de pizza slap en vet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snel bezorgd, was echt heet bij aankomst dus helemaal top !!

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spaghetti en pizza ontvangen.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen smaak, erg waterig/olie hierdoor was de bodem doorweekt. wel snelle en vriendelijke bezorging

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta gegeten. Goed belegd en snel bezorgd. Goed gedaan!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en dito kwaliteit

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest er anderhalf uur op wachten, waarschijnlijk omdat het druk was. Veder prima pizza.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse smaakvolle pizza! Gaan hier volgende X zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier al jaren en het is altijd goed! Nooit klachten gehad!

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de topping/hoeveelheid goed. Maar de pizza bodem was zeer nat. Hele slappe bodem. De pizza korst was vrij zacht met veel brood. En helaas was de pizza lauw... En we moesten meer dan een uur wachten.. We hebben vroeger in de Schilderswijk gewoond en aten toen regelmatig pizza van jullie. En waren fan..

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heet, net uit de oven. Uitstekende smaak

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op website staat bij bestelling dat je gratis drinken krijgt, dat was niet het geval. De code die je in kunt vullen op website werd niet herkend (vorige week gekregen). Ook kon ik geen asperges als extra groente kiezen, terwijl dat wel kon toen ik het in het verleden via Thuisbezorgd had besteld. Volgende keer dus gewoon weer via hen. Bezorging was binnen half uur, pizza was warm. Pizza smaakte goed, was wel vet en vochtig (vooral in midden, waardoor de bodem daar erg slap was).

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima en op tijd. Wel jammer dat de pizza een beetje te lang in de oven heeft gestaan...beetje zwarte randjes.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eten was goed heet en lekkere pizza's. Bezorging was op de aangegeven tijd afgeleverd. Erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza bijna koud en bezorger kort af en niet vriendelijk. dit moet niet te vaak gebeuren anders bestel ik voortaan ergens anders.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top om eten te bestellen, heerlijk en snelle bezorging.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader????????

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon te lekker om hem niet in een keer helemaal op te eten.....:)

, 28-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima! Een min punt, we kregen een gratis fles witte wijn. Dat had van mij niet gehoeven. Of iets van keuze. Uiteindelijk werd het zelfs rode wijn..... Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de nieuwe spaghetti El pesto geprobeerd. Normaal altijd lekker eten bij jullie. Maar deze maaltijd zwom in het olie en er zat totaal geen smaak aan! Echt niet te doen deze keer wel jammer!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een uur moeten wachten, op maandagavond, vandaar maar 2 sterren van de 5. Maaltijd deze keer wel goed op temperatuur. De pizza van laatst was lauw. Ook via deze beoordeling aangegeven, tot mijn verbazing geen reactie van Piccola Roma. Jammer...

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, bodem ook goed, niet te dun en niet te dik, lekkere rand om de pizza! Goed gevuld ook en smaakvol. Prijs/kwaliteit verhouding is prima! En bovendien heerlijk stokbrood met kruidenboter boven de 15 Euro! Top.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik hier bestelde was in mei 2016. Ik was erg tevreden over de service en over het eten. Vandaag wilde ik het weer opnieuw proberen. Helaas is dit erg tegen gevallen. Ten eerste vond ik de bezorger niet vriendelijk. Hij was mijn drinken vergeten en zij dat ik maar naar de zaak moest bellen. Ik vond dit niet netjes hoe hij met mij communiceerde. Toen belde ik naar de zaak en werd ik geholpen door een aardige jonge dame. Die bood haar excuses aan en liet de drinken opnieuw bezorgen, dit vond ik netjes . En verder viel de pasta erg tegen vergeleken met de vorige keer. Het was zo zout dat ik het bijna niet kon eten. Helaas! Dikke teleurstelling vergeleken met de eerste keer! Ik bestel hier helaas niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag op 19 juni pizza besteld plus gratis drankje Toen de bezorger kwam zei hij €9 terwijl ik pizza en gratis blikje drinken €7,5 moest betalen en hij zei bel maar met mijn collega zi onbeschoft toen ben ik zo pusdig geworden gebeld en gaf diegene due ik aan de kijnvhad toe dat er fout gemaakt was De zelfde bezorger kwam binnen tien minuten terug om mij het bedrag wat ik teveel betaald gad terug geven maar er de bezorger had niet zijn fout toegegeven ook niet dat hij zi bot zei ja bel mijn collega naar Roemvol aan mijn pizza wou beginnen toe werd ik echt kwaad pizza was aan de onderkant en randen zwart en dan kost een pizza te duur Ik bestel niet weer bij Piccola Roma want dut is niet de eerste x dat dit is gebeurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lekkerste van Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, snel bezorgd en goed warm.

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op de minuut nauwkeurig bezorgd. Het was goed warm en smaakte voortreffelijk. Perfecte penne, spaghetti en lasagne. De salades zijn vers en zelfs de gratis witte wijn was van goede kwaliteit.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde 1,5 uur voordat er bezorgd was! en de pizza was daarom niet lekker warm meer! Jammer.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's en de spaghetti waren minder lekker dan anders, beetje jammer.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekkere pizza's en een snelle bezorging!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, precies op de afgesproken tijd gebracht, goed heet, alsof het zo uit de over kwam.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en Leuk dat we er brood met kruidenboter als kadootje bijkregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moest lang wachten op mijn pizza. En toen ik die eindelijk kreeg was ie lauw. Niet fijn!

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk gegeten!

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet warm.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza. Niet te zout zoals bij genoeg andere pizzaria's. Zeer vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op de afgesproken tijd geleverd. Het voorsnijden mag wel iets beter.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was pas anderhalf uur na bestelling. Vriendelijke dame aan de telefoon die zich verontschuldigde voor de drukte, daarna was de vrolijke bezorger er snel. Pizza smaakte goed. Rijk belegd, de bodem iets te dik naar mijn smaak.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was ongeveer een uur later pas gebracht. De pizza was heel erg vettig en de kaas was op een hoop in het midden verzameld.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza maar wel erg vet, bezorger was er snel

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed gevulde pizza's!! Ook complimenten voor de snelle bezorging en goede service. Bezorgers zijn erg vriendelijk.. Een echte aanrader!

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza fruitig di mare was heerlijk...goed gevuld en smaakvol ????

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en hartstikke lekkere pizza's!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd een goede pizza.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten maar we hebben heel erg lang op ons eten moeten.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou een gratis drankje krijgen bij de bestelling via de website deze niet ontvangen

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet en superlekker!!

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was één grote deegklont met de saus en kaas er bovenop drijvend. Jammer. Service, snelheid, prijs en temperatuur waren als altijd goed, maar volgende keer bestel ik geen lasagne weer.

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is redelijk, maar de pizza is extreem nat en vet..

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima voor elkaar

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza `s van Piccola Roma altijd heerlijk engoede bodem, helaas laatste pizza Fungi Marina met mosselen niet echt lekker.Mosselen knarsten tussen je tanden (vreselijk)waarschijnlijk zand erin en pizza was echt lauw / warm.Kon mij zo op een heerlijke pizza verheugen van hun ,ik weet ze zijn altijd erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti carbonara was smakeloos en is meer een behoorlijk natte melk-blubber. Totaal geen kaassmaak. Ik heb het niet gegeten en weggegooid.

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's vaak koud

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jarenlang klant, nog steeds prima kwaliteit. De bezorging is altijd stipt.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was er al na 30 minuten (dinsdag). De pizza was erg lekker en goed gevuld en lekker groot (pizza calzone). ik bestel voortaan hier!!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aglio e olio speciaal had ik besteld, iets duurder dan de gewone Aglio e olio. Echter, ik kreeg de gewone. Ik had honger dus niet gebeld om te ruilen. Erg jammer, normaal ben ik erg tevreden.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's gekregen, met smakelijke ingrediënten. Online besteld en bezorgd op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Groningen! Bezorgtijd is over het algemeen ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren minder lekker dan anders, misschien een andere kok. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Paar adviezen: Jammer dat je extra moet betalen als je met iDEAL betaald. Het is in jullie voordeel (veiligheid!). Iets extra's bij mijn bestelling hoeft niet, je hebt geen keuze.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima.!☺

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en snelle bezorging

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd was vandaag om pizza in stukken te snijden, is niet gebeurd. Beide pizza's waren koud. Champignons waren zwart. Gevraagd zo spoedig mogelijk bezorgen, het heeft 1 uur en een kwartier geduurd. Pizza funghi was met extra kaas, zat er niet op, integendeel. Het was extra weinig. Oordeel: heel slecht vandaag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! De bezorging was een paar minuten te laat, maar daar werden keurig excuses voor aangeboden. We vonden het uiteraard niet erg van die paar minuten, maar konden het zeer waarderen.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, en heerlijk

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijk gevulde pizza en zeer vriendelijke bezorger! Een aanrader!

Reactie van Piccola Roma:ghvhgjg

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amper tomatensaus en gewoon alles in het midden op de pizza geflikkerd, langs de rand niks in het midden een bult.

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. En hoeveelheid was ook goed. Grazie e alla prossima

Reactie van Piccola Roma:asdassad

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijk gevulde pizza's, super! En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, snel geleverd, het eten nog goed heet en royale porties. Ik bestel mijn pasta altijd bij Piccola Roma, nooit klachten.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, vooral de " nieuwe" met pesto en verse tomaten! Een aanrader. Anderen soms een tikkeltje zout.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden, pizza heerlijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. Veel en heel warm.

, 19-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker maar vergeten helaas altijd de extra hete pepers in mijn calzone! Desalniettemin blijven jullie de beste van Groningen

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, je krijgt ook veel, dat is fijn!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een ingrediënt op de pizza en er zat teveel mozzarella op beide pizza's

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, op tijd bezorgd, lekker heet, smakelijk en knapperig!

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima! Waren precies op tijd! Pizza calzone was heerlijk. Pizza salami vond ik erg vet. Smaak was wel prima, maar vond hem door de vet niet lekker meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super !!!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt anderhalf uur om hier te komen en toen was de pizza ook niet warm meer

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza en uitstekende bezorging.

Reactie van Piccola Roma:gegegrerg†

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijkgevulde pizza's en een vlotte bezorging

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld, snel en door een vriendelijke bezorger afgeleverd. Helaas waren de pizza's van erg lage kwaliteit, vet/vochtig en niet smakelijk, te dik en ongelijkmatig belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestellingen zijn altijd op tijd en correct geleverd kon iet warmer maar ja pizza moeilijk snap ik ook verder super via internet bestelen prima

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, wel vrij vet.

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en rijkelijk belegd!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone: bovenkant zwart verbrand / Carbonara speciaal, matig. Niet de Piccola Roma die we gewend zijn, heel jammer.

Reactie van Piccola Roma:efr

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld, maar deze keer viel de smaak toch tegen. Er was ook verschrikkelijk veel ui aan de pizza toegevoegd. Dus dat mocht wel wat minder. Maar normaal zijn jullie wel een aanrader

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kreeg mijn gratis drinken niet. 7 up

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker. Alleen de extra ui die ik besteld had zat er niet op.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza was lekker maar wel wat zout. Pasta was zo zout dat het niet te eten was.

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke service werd gebeld of ik gratis witte of rode wijn wilde hebben. Pizza was matig heb ze beter gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Piccola Roma. De pizza is net zo heerlijk als dat je hem in het restaurant eet. Mooie grote pizza's van uitstekende kwaliteit. De spaghetti bolognese vindt mijn zoon lekkerder dan ik hem maak.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. (30-45 min) Erg lekkere pizza's

Reactie van Piccola Roma:jbjhkb

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de hele avond water moeten drinken en de pizza droop van de olie of vet. Dit zijn we niet gewend van jullie

, 02-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Americana pizza was erg vochtig. Hoort dit bij deze smaak? Wel heel lekker!!

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Ik bestel hier altijd, al tijden. Mijn ouders die twintig km verderop wonen halen hier zelfs af!

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 pizza's besteld. Ze moesten eerst de oven in want ze waren bijna koud. Daarna half opgegeten we vonden ze echt niet lekker! Voor ons nooit weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer gemogen. Verder orima

Reactie van Piccola Roma:vityvgiyg

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tig jaar goed...!

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zagen er goed uit, heerlijk rijk belegd maar helaas, 1,5 uur gewacht en de pizza's waren koud/lauw.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en temperatuur waren super! We moesten wel wat lang wachten.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd,het eten was nog gloeiend heet en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Altijd op tijd! Min puntje? Zou graag keuze hebben in het artikel,wat je gratis krijgt......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en op tijd bezorgd

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg slecht dit keer... zeer jammer... Normaal heel goed, maar nu duurde de bezorging meer dan 1,5 uur en waren de pizza's lauw, klef en een verpakking doorweekt van het vet... En helaas moeten we zelf de volgende keer bellen voor een korting... :(. Dat had best anders gekund...

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza viel tegen. Jammer volgende keer andere pizzeria

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak bij piccolo roma vw de heerlijke pizza's. Een minpuntje:bij het bestellen via internet gaat er wel eens wat mis: het beloofde gratis blikje cola zit er bv niet bij, of er mist een ingrediënt (gisteren geen gorgonzola op mijn pizza vegeteriana gorgonzola). Omdat de pizza's zo lekker zijn blijf ik toch terugkomen maar dit is nog wel een verbeterpuntje.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij geen topervaring. Ik heb bijna 2 uur op mijn pizza moeten wachten, en toen 'ie eenmaal kwam, was hij niet warm meer; met een beetje goede wil zou je hem lauw kunnen noemen, maar eigenlijk was hij gewoon koud. Daarbij was de rand taai, terwijl de topping dreef van het vet; niet echt lekker. Ik begrijp best dat het op een regenachtige zaterdagavond rond etenstijd druk is, en dat je daardoor waar langer moet wachten. Maar ik vind niet dat het ten koste mag gaan van de kwaliteit van het uiteindelijk geleverde product. Mijn ervaringen met andere restaurants zijn wat dat betreft beter.

Reactie van Piccola Roma:jnjn

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

???? goed

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vind dat jullie de lekkerste pizza's hebben. Als ik bestel ,wordt die na een half uur ook al bezorgt. Ben erg tevreden over jullie services. En als ik weer een pizza bestel is dat absoluut bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzabodem en de kartonnen doos waren doorweekt waardoor de bodem slap was. Veel teveel (taaie) uien op de pizza en de smaak van alles was flauw. De website belooft een gratis blikje frisdrank (kun je uitkiezen) maar dat wordt niet geleverd. De vorige keer ook al niet. De bezorger is hier niet van op de hoogte. 1

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de pizza,s behoorlijk nat helaas de dozen ook waar ze in zaten. Vorige keer bijna zelfde bestelling toen was het prima. Maar de smaak was goed en pizza,s goed belegd met verse producten. Deze keer werden de pizza,s met de auto bezorgd deze keer met de brommer maar denk niet dat hier het verschil in zit.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was ik niet zo tevreden. Er zat echt te weinig zout in de pizza, en de bezorger kwam pas na 50 minuten.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en snel, pizza was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde lang; pizza niet gesneden in stukken zoals gevragd.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza afgeleverd op juiste tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd bezorgd op de verwachte tijd en de pasta was heerlijk. Je krijgt zeker waar voor je geld!

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als van ouds altijd heerlijk en dat al jaren lang. Bedankt voor de bereiding van mijn eten.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Italian food in Groningen! Pastas are truly amazing. I felt at home. Just take care that pizza is eaten quickly. Otherwise, the bottom might get soggy, just like in Italia

Reactie van Piccola Roma:efvefvefg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het online bestellen ging snel. Duidelijke website. Perfect op tijd bezorgd, werd nagebeld over of de fles gratis wijn een witte of een rode moest zijn. Vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn. De pizza's waren heerlijk. Niet te zuinig met ingredienten, en goed warm afgeleverd. Helemaal goed. Ga zo door.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij deze Pizzeria. Gister was de pizza zelfs zo perfect. Dat ik nog even heb terug gebeld om mijn complimenten aan de kok over te maken. 10/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haai.. Ik vond de pizza's en lasagne heel erg vettig! Heb ik nog nooit eerder van jullie zo gekregen.. En daarbij was 1 pizza helemaal verschoven.. we hadden de bovenkant naast de pizza gekregen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's Alleen de Roma speciaal was n beetje flauw v smaak. T miste n lekkere bite. De pizza del signore was erg lekker.

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd enorm goed, bestel hier al jaren de Del Signor. Grote pizza en altijd rijkelijk belegd, altijd goed heet, snelle bezorging en het complementaire blikje cola is hetgeen wat de bestelling altijd uitmuntend maakt

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1,5 uur, vervolgens geen brood met kruidenboter gekregen wat wr gratis zouden krijgen. Pizza was vreselijk vettig, het droop er vanaf en je zat er helemaal onder.

Reactie van Piccola Roma:xgfdgf

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, zoals altijd.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer uitstekend, beste pizza's van Groningen.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit was de laatste keer,de pizza was erg vet had een bittere toon en zag er niet smakelijk uit.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur gewacht op bijna koude pizza's. Bodem niet krokant, maar de randen taai.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde ruim een uur. Dat kan op een zaterdag. Maar de kwaliteit moet wel goed zijn. De Picante is op zaterdag niet wat die op bijvoorbeeld maandag is. Geen pikant te ontdekken. Erg jammer

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten en keuze voor niet te veelgeld. Ik bestel hier al jaren mijn pizza's en pasta's.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige prijs kwaliteit verhouding. Lekker van smaak en stipte bezorging. Ook leuk dat je er gratis drinken bij krijgt.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is zeer goed, verse producten etc. De bezorging duurt soms wat lang, maar dat mag geen issue zijn. Pizza's Pasta's Broodjes Salade, heerlijk!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's die vlot bezorgd worden. Nog geen slechte ervaring gehad. Ik bestel altijd bij Piccola Roma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijke pizza!

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goeie bodem en lekkere ingrediënten. Bezorging stipt op tijd, vriendelijke bezorger. Tot een volgende keer.