Bewertungen von Piccola Roma Groningen

Neue Beurteilungen

4.0
Jan
Heute

top pizza's, perfect op tijd op de zaterdag van voetbal en Sint, complimenten

Tadeo
30 November 2022

Het eten was echt heerlijk. Vorige keer was eten beetje koud. Had gevraagd deze keer warm. En het kwam rechtreeks uit de oven was echt super lekker, de pasta was ook goed. Super bedankt, en ga zo door😊

Johan Rozenveld
27 November 2022

De pizza was lekker, maar was helaas niet meer zo warm. De bezorging liep uit ,vond wel netjes dat ze via de telefoon doorgaven dat de bezorging later kwam.

Annie
27 November 2022

1 uur en 3 kwartier gewacht

Jos
24 November 2022

Weer superdik tevreden!! Piccola Roma is nummer 1!

Eef Wiegman
21 November 2022

Te laat bezorgd, minstens een half uur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B de Jong.
18 November 2022

Er is geen knoflook saus geleverd. De pizza was bijna koud.

Leeuwen
18 November 2022
M.e.drenth
17 November 2022

Heerlijke pizza. Een uur op de pizza gewacht vonde n we te lang duren.plus ik las bij 20 e besteding pizza magarite gratis,niet gehad.

Dick
15 November 2022

Pizza werkelijk van topkwaliteit. Bovendien Zeer vriendelijk personeel die de pizza’s precies op de afgesproken tijd klaar hadden. Piccola Roma is een echte aanrader

Paul
10 November 2022

Binnen de tijd, goede temperatuur, lekkere korst en goed belegd. Super.

hans van dijk
9 November 2022

nvt. alles was prima

Hoeksma
6 November 2022

👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TJ
30 Oktober 2022

Eten was lekker, maar wederom weer twee uur later bezorgd
.

Peter Zantingh
29 Oktober 2022

Tortellini bolognese besteld, ravioli geleverd. Smaakte wel goed, maar niet wat ik besteld had.

Phin
25 Oktober 2022

Goede bezorging, netjes ingepakt en super heet!! Het eten was zoals altijd lekker :)

Erik
24 Oktober 2022

Carbonara besteld andere gekregen

A.D.
18 Oktober 2022

Goed gevulde pizza's niet de zogenaamde big Americans.

Castel
16 Oktober 2022
King
11 Oktober 2022
M
8 Oktober 2022
Jos
5 Oktober 2022

Zeer tevreden over de eerste kennismaking met Piccola Roma: de pizza's prima belegd met smakelijke ingrediënten, de bodem en rand aangenaam krokant, de bezorging keurig op tijd. Toen ik dit zei, lachte de bezorger vriendelijk en zei terwijl hij wegliep: 'Natuurlijk!'

Cees
4 Oktober 2022

Super lekker gegeten; complimenten!

Mike
1 Oktober 2022

Quatro Formagi besteld die een Margherita leek. Voor prijs kwaliteit onvoldoende helaas.

Moorman
29 September 2022

Was heerlijk

G. Brookman
29 September 2022

Het was weer prima zoals gewoonlijk

King
28 September 2022

Ik vind de smaak van de gerechten niet meer als wat het in het verleden is geweest. Heb gehoord een nieuwe eigenaar....? Zou het daar aan kunnen liggen?

Vesper
25 September 2022

Na 75 minuten werden de pizza’s bezorgd, terwijl wij praktisch om de hoek wonen. De pizza’s waren lauwwarm!

WF
25 September 2022
JR
22 September 2022
MB
18 September 2022
E. Luttje
8 September 2022

Prima

Luuk
5 September 2022

De pasta Piccola Roma was weer goed zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suus
4 September 2022

Helft van ons vond het lekker andere helft niet. Jaren geleden vast adres voor pizza’s, vond het nu met weinig liefde gemaakt. Brokken ui en dikke spek


Lorenzo De Grandis
2 September 2022

The delivery was a bit slow but it was also very late and the food was very good so it’s not a big problem :)

Olaf hartman
1 September 2022
Patricia
31 August 2022

Heerlijk eten en binnen een kwartier bezorgd!!

Sander
29 August 2022

Kwaliteit van de pizza was van niveau De Wachtkamer. Pluspunt: geen voedselvergiftiging opgelopen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hekkema
22 August 2022

1e keer dat de pasta niet lekker was.... 😐

Bart
21 August 2022
Paul
19 August 2022

Het is altijd goed, vanavond was het weer uitstekend.

Annemieke
19 August 2022

heerlijke pizza, t was t wachten waard!

Franscis
17 August 2022

Waardeloos

Otjeh Lexus
16 August 2022

Weer heerlijke pizza's! Bezorger was op verzoek van ons eerder dan gepland, super top!

Arjan
16 August 2022

Eten was heerlijk en op tijd bezorgd.

Wilma Borm
13 August 2022
Jacob de Vries
13 August 2022
Marischka
6 August 2022

Lekkere pizza’s voor een goede prijs en mooi op tijd bezorgd.

Mara
5 August 2022

Supersnel, 20-25min na plaatsing bestelling hadden we onze lekker pizza’s al voor onze neus!

Olaf Hartman
3 August 2022
Mimount El Fikri
30 Juli 2022

Helaas wat weinig spaghetti. Vooral veel groente. Had meer spaghetti gemogen

Jeroen
27 Juli 2022

Het was heerlijk de penne piccola Roma en de penne kip met broccolie Mag iets minder zout rest perfect

M.Kloosterman
26 Juli 2022

We hebben vaker hier besteld, altijd tevreden. Vandaag was het onder de maat. We werden eerst heel attent gebeld of we de pizza gesneden wilden hebben en of we echt contant konden betalen. De app werkte niet om met ideal te betalen. Vervolgens kwam het eten ruim 30 min te laat, de bezorger is ruim 30 min onderweg geweest. De filetto was doorbakken ipv medium. Ivm koolhydraatarm eten had ik extra groente gevraagd ipv aardappelen. Ik kreeg toch beide, natuurlijk niet een heel groot probleem, maar zonde. De groente was veel te gaar waardoor het een soort saus was geworden. Andere keren kreeg ik heerlijk gegrilde groentes. De pizza's waren goed, al waren ze niet heel warm meer. Daarnaast waren ze niet gesneden... Ik ga ervan uit dat het eenmalig was omdat ik meestal heel tevreden ben.

Iris
25 Juli 2022
Akkerman
23 Juli 2022

Topper

Bright Vision Marketing
16 Juli 2022

Een hele vriendelijke en servicegerichte medewerkster heeft me te woord gestaan en goed geholpen. Smaakte goed en werd snel bezorgd. Zeker aan te raden om hier vaker te bestellen ! Mede dankzij de vriendelijke personeel en goede service bestel ik hier vaker, keep it up :D !

E. Luttje
16 Juli 2022

Prima

M
11 Juli 2022

Had 2 knoflooksaus besteld maar kreeg 2 kruidenboter

Arling
11 Juli 2022

Duurde helaas lang voordat het eten kwam. Is de actie boven een x bedrag gratis brood eraf?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
10 Juli 2022

Half uur later dan gepland werd het bezorgd ipv 60 min 90 min gewacht 5 tot 10 min later is geen punt bestel voorlopig niet weer!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E&J
9 Juli 2022

Erg geslaagd. Lekkere pizza en lasagne.

K
6 Juli 2022
Juliette
6 Juli 2022

Lekkere pizza’s en snelle bezorging. De vorige keer kon de bezorgster ons adres niet goed vinden, dat zei ze eerlijk met n mooie lach. Deze keer was ze supersnel. En zeker ook heerlijke pizza’s.

Linda
29 Juni 2022

Voorheen goede pizza's, nu een veel te dikke bodem, niet lekker. De ansjovis miste ook, maar dat kan een keer gebeuren. De dikke bodem is voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Mannie Bakker
29 Juni 2022
els
27 Juni 2022

super snelle bezorging. lekkere gevulde pizza's, ze waren weer heerlijk! aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marissa Schandelaar
25 Juni 2022

Pizza waren bijna koud en de bodem was doorweekt

Rene
23 Juni 2022

Mooi optijd, lekker warm en de smaak was prima van alle 3 de pizza's!! Tot de volgende keer

Anne de Graaff
23 Juni 2022

Goed op tijd!

Erik
22 Juni 2022

Warm gebracht en lekker eten

Mario
20 Juni 2022

Was lekker. Tot de volgende

Maxime
20 Juni 2022

Super snel klaar. een heerlijke pizza zoals altijd! Hele aardige medewerkers

Esther
15 Juni 2022

Altijd lekker eten! En heel erg bedankt voor de lege dozen voor de musical van mijn neefje, super 😁.

Jo
11 Juni 2022
Arjan
8 Juni 2022

Het duurde een uur om uiteindelijk een koude pizza te bezorgen. De bezorger was wel vriendelijk.

Anoniem
6 Juni 2022

Top pizza

Rebecca
5 Juni 2022
Sarissa
30 Mai 2022

Altijd tevreden met de pizza’s / bezorging. 1 puntje, pizza’s mogen wel gesneden geleverd worden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floor
29 Mai 2022

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd!

Olaf Hartman
28 Mai 2022

Heerlijk snel en warm

A melessen
27 Mai 2022
Jo
26 Mai 2022
Mimount El Fikri
24 Mai 2022

Helaas heel lang moeten wachten anderhalf uur en de pizza’s waren niet lekker. Geen compensatie voor het lange wachten jammer

Bart
22 Mai 2022

Heerlijke pizza’s 🍕

Mariëlle
21 Mai 2022

Pizza was koud, bezorging duurder erg lang. Een uur. Brood was ook koud, erg jammer

Olaf Hartman
19 Mai 2022

Super !!!

Ed
19 Mai 2022

Heerlijke bodem, goede smaak

Jo
15 Mai 2022
Marcel laan
10 Mai 2022

De pizza was sneller als het geluid ik had me telefoon nog niet weggelegd en de bezorger stond al voor de deur en de pizza was trouwens heerlijk top ga zo door đŸ€—đŸ„°

De vries
9 Mai 2022
erfan Madani
6 Mai 2022

Perfect . lekker eten en op tijd bezorgd

Hendri
1 Mai 2022
Wendy
26 April 2022

Pizza's kwamen een half uur te laat. 1 Pizza zonder champignons besteld, maar helaas toch veel champignons erop.

Ellen
25 April 2022

Heerlijk verse producten en fijne bodem!

Alidigitaly
22 April 2022

De pizza had zeker nog 5 a 10min langer mogen bakken. Er zat te weinig tomatensaus op, de toppings waren bijna rauw. Het deeg was smaakloos. Zeker geen pizza als bij de pizzeria. Een verse pizza van de AH met eventueel wat eigen toppings komt daar meer bij in de buurt. Had hier al 6 jaar geen pizza besteld en nu weet ik weer waarom.

Lau
22 April 2022

Eten was lekker. Goede prijs/kwaliteitverhouding en op tijd bezorgd.

Gerard Breuker
19 April 2022

Veel te laat en koud

J. Leeuwen
19 April 2022

Late bezorging

Anoniem
17 April 2022
Anita
16 April 2022
Robert
5 April 2022

Perfect

Vincent
5 April 2022

Eten was prima. Bezorging voor de tweede keer ruim 1,5 uur moeten wachten. Via de mail een bezorgtijd doorgekregen, deze klopt niet. Het is fijn als er gebeld word wanneer de bestelling langer duurt.

-
4 April 2022
BB de Vries
3 April 2022
margriet
1 April 2022

weer heerlijk gegeten

Mir
31 MĂ€rz 2022
.
30 MĂ€rz 2022
Fabian
28 MĂ€rz 2022

Bestelling online gedaan en bezorgd op aangegeven tijdstip... TOP! Pizza was zeker lekker al vind ik de bodem nog niet wat het geweest is hier... maar ga zeker weer bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maxime
27 MĂ€rz 2022
Joy
20 MĂ€rz 2022

Ja pizza's waren weer lekker en goed warm! Bezorging nu wel mooi op tijd. Bedankt team Roma

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
16 MĂ€rz 2022

minpuntjes: In plaats van de pizza vegetariana speciale kregen we de gewone pizza vegetariana. Ook waren de pizza's niet heel heet meer. Pluspuntje: de bezorgtijd kon na een belletje gelukkig nog iets eerder dan 17.20 uur.

Kim
16 MĂ€rz 2022
RM
15 MĂ€rz 2022

NVT

Velema
15 MĂ€rz 2022
Sinus
14 MĂ€rz 2022

Altijd lekker en een snelle levering

Terpstra
11 MĂ€rz 2022

Pizza was halfuur later dan aangegeven en bij het broodje ontbrak de kruidenboter.

José
7 MĂ€rz 2022
Ben
5 MĂ€rz 2022

Prima pizza's. Veel keuze. Prijs-kwaliteit dikke prima. Aardige bezorger. Vriendelijke gozer gewoon.

cj
4 MĂ€rz 2022

er is maar 1 pizzeria met goede pizza en dat is hier

dekker
3 MĂ€rz 2022
OtjehMaluku
27 Februar 2022

Dit is de 2e keer dat de bezorging 25 min. L later is dan gewenst. Verwachte bezorgtijd 19:00 en de pizza's waren 19:25 bezorgt en de pizza's waren licht warm tot koud. Dit kan echt niet zo langer... Bedankt voor de afgelopen jaren maar wij gaan opzoek naar een andere Pizzaria.

Richard
25 Februar 2022

Top zoals altijd đŸ‘ŒđŸ‘đŸ»

Daniëlle Dussel
25 Februar 2022
Marloes britstra
19 Februar 2022

Via eigen site besteld dat werkte erg goed en wordt beloond met extra pizza of broodjes : ) Eten was perfect en bezorging stipt op tijd .

Luttje
12 Februar 2022

Prima

Ellen
12 Februar 2022

Besteld via website, zelf opgehaald en de pizza was bijna klaar toe ik aan kwam. Perfect volgens tijdstip zoals afgesproken. De pizza was goed gevuld met heerlijke verse producten! Een aanrader !

R Pluis
9 Februar 2022
Remi
9 Februar 2022

Pizza kan heter (bezorging duurde wat langer), maar smaakte goed!

Marga
7 Februar 2022

Pasta was super maar de pizza helaas koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oosterhof
6 Februar 2022

Prima bedankt voor de snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Catharina de Jonge
5 Februar 2022

Heerlijke pizza,s rijk gevuld en lekker van smaak . En goed warm.

Severiano
3 Februar 2022
Jenneke zijlema
3 Februar 2022

Eten was weer lekker. Alleen jammer dat de tagliatelle niet warm was, de spaghetti daarentegen was wel op temperatuur.

Iris
29 Januar 2022

Helaas zat de bestelde, en betaalde, knoflooksaus er niet bij!

Richard
29 Januar 2022
Jo
25 Januar 2022
Jelle
23 Januar 2022
Robert
23 Januar 2022

dikke 10 !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roosjen
22 Januar 2022

Duurde erg lang voordat bezorgd werd , (anderhalf uur )

Andrew
21 Januar 2022
Bas
13 Januar 2022
Antoineyte
9 Januar 2022

Alles op en top naar wens, zoals altijd eigenlijk. En mocht er een foutje gemaakt worden, dan is daar altijd een passende oplossing voor. Ook qua bezorging geen op of aanmerkingen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Catharina de Jonge
8 Januar 2022

Was weer heerlijk.

Dekker
4 Januar 2022

Net als altijd prima er is geen betere

Sienna
4 Januar 2022

Anderhalf uur voor een pizza, ik woon in dezelfde straat.

Dineke van der wijk
3 Januar 2022

Alles prima👍👍👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jasper
2 Januar 2021
Ferry Tiwow
2 Januar 2021
Jolanda
1 Januar 2021

Ik bestel altijd bij Piccolo Roma, dat zegt genoeg. Enige minpunt is dat per bestelling de hoeveelheid beleg op de pizza verschilt, terwijl ik bijna altijd dezelfde pizza heb. Soms heerlijk royaal belegd, soms gortdroog en zuinig belegd.

Cobi en Geert Brookman
29 Dezember 2021

Het was weer als van ouds lekker dus

Tim
28 Dezember 2021

Superservice, pizza's waren lekker warm en rijk belegd!

Scholten
26 Dezember 2021
Carolien
26 Dezember 2021
Johan Rozenveld
25 Dezember 2021

Geen verbeterpunten

Anje
23 Dezember 2021

Weer een paar lekkere pizza’s en mooi op tijd bezorgd.

Knoop
21 Dezember 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit, een aanrader!

Andrew
16 Dezember 2021

Andrew

Dekker
15 Dezember 2021

Prima pizza zoals altijd.1x 1van dominos gehad kwam in asbak

Nicky
15 Dezember 2021

Echt top!

Daniele
13 Dezember 2021

Super lekkere pizza's, op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
11 Dezember 2021

Heerlijk zoals altijd

Elly
10 Dezember 2021

De Sabra Lucia gaat erg achteruit er zat gisteren erg weinig op de pizza 5 stukjes artisjokken ,een kale pizza

Ohhhh
7 Dezember 2021

Niet de pizza zoals ik deze van Piccola gewend ben, het leek wel een pizza uit een andere keuken. Normaal altijd zeer tevreden.

Paul
6 Dezember 2021

4 heerlijke pizza's. Snel gebracht.

Frans
3 Dezember 2021

Ik zou graag op de app mijn bestellingen terug zien. Dan kan ik via de app hetzelfde weer bestellen.

Lana
3 Dezember 2021
S
30 November 2021
Jurjen
28 November 2021

In totaal bijna 3 uur gewacht op echt een matige pizza. 2x gebeld, en elke keer met het verhaal aan komen dat het druk is. Prima, snap ik, maar dan moet je op een gegeven moment geen bestellingen meer aannemen. En niet mensen 3 uur lang op hun eten laten wachten. Echt fucking schandalig.

Gerard
25 November 2021

Alles was in orde maar anderhalf uur wachten vond ik zeker te lang

alweer fakking lekker!
24 November 2021

niks meer aan doen!!!!!

Andrew
21 November 2021
Robert
19 November 2021

Half uur later dan afgesproken terwijl het 1,5 uur vantevoren besteld is Geen contant geld mee terwijl dit in de bestelling is aangegeven Niet de eerste keer dat het zo lang duurt om te laten bezorgen Vaak al niet de 10% korting verrekend bij de online bestelling Jammer kwaliteit pizza is nl wel goed

Dekker
17 November 2021

Precies op tijd en warm

Gerrit Jansen
17 November 2021
Bright vision msrketing
12 November 2021
R Sinning
11 November 2021
Fabian
11 November 2021

Volgende keer andere pizzeria proberen
 Na vele tevreden bestellingen
.. de laatste keren behoorlijk teleurgesteld
. En gister sloeg echt alles om 17.30 besteld dat ik om 19.00 pizza”s wou hebben
.. die kwamen zonder berichtgeving om 19.30
.. pizza's niet warm erg droog niet smakelijk

 Als jullie contact met mij willen opnemen hoor ik het wel !

Mike
7 November 2021

Wel eens betere pizza's gehad bij Piccola Roma. Rare en onbekende smaak en weinig belegd terwijl extra topping hebben gekozen. Nogmaals ditmaal niet een fijne ervaring, we zijn beter gewend!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Hofstee
7 November 2021

Dit is de eerste keer sinds een aantal jaren dat ik negatief ga reageren. Van Piccolo Roma ben ik een goed gevulde pizza gewend. Was deze keer helaas niet zo. Dus ook minder smaak. Jammer.

Mulder henri
7 November 2021

2en een half uur moeten wachten op de pizza.

Ellen
7 November 2021

Heerlijke pizza's!

Dekker
3 November 2021

Pizza weer niet gesneden.volgende keer andere pizza zaak

Mimount El Fikri
3 November 2021
E. Luttje
1 November 2021
Anita
31 Oktober 2021

Bezorging prima. Pizza was oke, een Margarita en 4 soorten kaas, maar de bodem was echt te dik. En korst niet echt krokant. Dat was jammer. Het kan lekkerder. Broodje met kruidenboter erbij was lekker.

Andrew
31 Oktober 2021
Kevin
31 Oktober 2021

De pizza's waren vandaag iets minder lekker dan normaal. De pizza's waren helaas niet gesneden. Daarnaast ontbrak de kruidenboter bij het (stok)brood.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rutger
30 Oktober 2021

Bestellen hier regelmatig. Maar dit keer was de pizzabodem niet te eten. Hartstikke droog en nauwelijks doorheen te komen. Hopelijk was dit maar eenmalig!

Jeroen
30 Oktober 2021

Altijd goed

Insa
27 Oktober 2021
Tanja
23 Oktober 2021

Echt ontzettend lekkere pizza's voor een goede prijs. De bestelling kwam op precies de aangegeven tijd geleverd en nog goed warm. Super service!

Anneke
21 Oktober 2021

Pizza's van uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging, vriendelijke koerier: voor herhaling vatbaar!

Catharina de Jonge
21 Oktober 2021

Jammer dat de pizza,s niet gesneden was . En op de Santa Lucia zaten geen spaanse pepers wat er wel ophoorde.

Insa
20 Oktober 2021
Lana
17 Oktober 2021
Melissa.
15 Oktober 2021
Dekker
13 Oktober 2021

Niet gesneden. Was niet de pizza die we gewend zijn als vaste klant.volgende keer hopenlyk beter

B.
12 Oktober 2021
Peter
11 Oktober 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd.đŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goot
10 Oktober 2021

🍕 top

Gerdie
8 Oktober 2021

Goed belegde pizza’s en prima op tijd bezorgd

Cobi en Geert Brookman
5 Oktober 2021

De pizza's waren lauw warm verder waren ze prima

Frans
2 Oktober 2021
H.
1 Oktober 2021

Helaas was de Margherita pizza niet zonder tomatensaus zoals gevraagd en daardoor luste iemand de pizza niet

Catharina de Jonge
1 Oktober 2021

Was weer heerlijk.

Yasamin
1 Oktober 2021
M. Almoes
30 September 2021
Adriana
30 September 2021

We hadden twee pizza's besteld waar van 1 wat donkerder als anders was. En helaas waren ze het broodje en knoflookboter vergeten. Maar de smaak van de pizza's was zoals altijd goed.

Diliana
30 September 2021

Normaal gesproken altijd erg tevreden maar nu langer dan 1,5u gewacht op 2 pasta's (door het systeem wat er uit lag dus dat kan gebeuren) maar het eerste wat ik zag in m'n pasta was een hele dikke krullende donkere haar...

Dekker
27 September 2021
Rudolf
26 September 2021

Sneller bezorgd als aangegeven. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charles Wout
25 September 2021

Pizza’s waren 👍, alleen de korsten zijn veel te hard gebakken

Willem-Jan
22 September 2021

Zoals altijd perfect warm en goed qua smaak. Ontbrak alleen een extra topping die wel op de bon stond en was niet gesneden. Kan gebeuren

Cobi en Geert Brookman
21 September 2021

The best in town

Melanie
19 September 2021

Bezorger was er binnen 30 minuten echt super snel . Het was weer heerlijk !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ates
19 September 2021

Altijd heerlijke pizza's, we hebben weer genoten!

Ties
17 September 2021

was top!

Johan Koster
17 September 2021

Lekker als altyd

Juliane Dos Santos Abreu
16 September 2021

Heel slecht 30 min te laat dan wat gezegd en mijn eerst bestellen ze heb mijn drankje niet gestuurd en vervolgens zei ze dat ging meteen iemand terug ( anderhalf uur) niks van dus zei ze dat ze gaan morgen bellen en sturen mij drankje ( dat was op 22 aug 21:52 had ik gebeld over de drank) sinds dat horen ik niks van hum ( ZE ZIJN ERG OPLICHTER) de eten was koud!!! Bestelling vaak niet compleet

Dineke van der wijk
13 September 2021

Kan niet beter.Een dikke 10 voor de pizza en de bezorging.👍👍👍

Fabian
13 September 2021

Pizza smaakte ok maar was anders als gewend, bestel vaker deze pizza mediterrane en is favoriet
. Bestel volgende keer gewoon weer kan gebeuren lijkt me. Bezorging was top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R bonder
11 September 2021

Een uur later dan aangegeven En al de 3e keer bij de internetbestelling die 10% korting beloofd geen korting gehad

YH
10 September 2021

Altijd een heerlijke goed belegde pizza binnen de aangegeven tijd!

Dekker
9 September 2021

Knoflook sauce pas er niet bij

Kevin
8 September 2021

Altijd heerlijk eten!

Eliza Verdoold
8 September 2021
Goot
4 September 2021

Vanaf bestellen tot bezorging top Pasta en pizza waaren weer top van smaak

Ronald
3 September 2021

Altijd weer geslaagde maaltijd â˜ș

JC
1 September 2021

Heeeeerlijk en geweldig op de afgesproken tijd !

Dennis
31 August 2021

Pizza was afgekoeld en er zat te veel beleg op

Bram Bouwens
30 August 2021
E. Luttje
30 August 2021

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arling
30 August 2021

Altijd goed en lekker! Deze x bliskemsnel bezorgd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
30 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goot
26 August 2021

🍕🍕top

Rina de Jonge
25 August 2021

Heerlijke pizza.s goed heet en goed belegd . En snelle levering. Zeker aanbevolen.

Ben Dover
24 August 2021
E
22 August 2021

Goed belegde pizza, heerlijk!

Henk
21 August 2021

Goede pizzas, heet bij bezorging, goed belegd, op site staat 10% korting vanf €20 Geen korting gezien

Paul
20 August 2021

Supersnel gebracht. Superlekkere pizza's.

Andrew
20 August 2021
Senna
17 August 2021

Echt heel lekker en hele aardige mensen!! Echt aanrader.

Cobi en Geert Brookman
15 August 2021

Lekker eten en een goede portie. En op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fabian
14 August 2021

Tot volgende keer!

Goot
13 August 2021

Alles top en lekker en goede service en warme pizza’s 🍕

Ohh
13 August 2021

De pizza was weer perfect, en goed op temperatuur.

Inge
12 August 2021

Pizzabodems te hard en te droog. Sommige te lang in de oven, basilicum verkleurd en kaas te lang verhit waardoor smaak van andere ingrediënten wegviel.

M. Almoes
10 August 2021

Prima pizza!!

Amanda
9 August 2021

Wij zijn al meer dan 30 jaar klant. Helaas weer de ervaring van een slechte (fabrieks?)bodem. Pizza topping is lekker alleen de bodem is wederom heel compact en droog. Ga aub zelf weer de bodem maken anders komen wij niet bij jullie terug.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andrew
8 August 2021
C
6 August 2021

Helemaal Top!

Juliette
6 August 2021

Erg lekkere krokante pizza’s. Ze hadden per ongeluk de verkeerde pizza gemaakt met vis, maar omdat ik garnalen niet lekker vind werd de juiste bestelde pizza alsnog nabezorgd. Die smaakte verder prima. Vriendelijke bezorgers.

PizzaFreak
5 August 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima, alleen had ik wel wat meer kaas en bolognese saus verwacht.

LR
4 August 2021
Leertouwer
2 August 2021

Ik had een heerlijke pizza besteld, dacht ik, de Pizza Roma, maar helaas ontbrak de verse rucola, verse basilicum en knoflook. Bij de pizza Doner ontbrak het bakje knoflooksaus Heel spijtig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janet
1 August 2021

Heerlijk gegeten. Pizza’s werden vlot bezorgd en kwamen heet aan. 👍

Desiree Visser
31 Juli 2021

Super als altijd

PizzaFreak
29 Juli 2021

En weer een perfecte Pizza voor mij!!

E. Luttje
29 Juli 2021

Prima

Fabian
27 Juli 2021

Eten was prima de pizza zeker
. Werd gebeld over de grill filet menu dat er geen aardappelen bij waren of het ook iet anders mocht worden
. Verschillende keuzes en broodje besteld deze werd niet geleverd
.. helaas!

dees
27 Juli 2021

Goed eten en een vriendelijke bezorger

Sharon
26 Juli 2021

Eten was niet te eten! Was de 1e en laatste keer hier!

Johanna
26 Juli 2021

Heerlijke pizza’s , Wij hebben weer genoten van onze bestelling top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andrew
25 Juli 2021
E. Luttje
24 Juli 2021

Prima

Amanda
24 Juli 2021

Pizza was heerlijk, alleen was de bodem erg droog. Niet gewend van jullie.

Ohh
24 Juli 2021

De pizza was perfect, erg lekker!!!

Daniëlle Dussel
22 Juli 2021
Rina de Jonge
21 Juli 2021

heerlijke pizza,s goed belegd.