Reviews from Piccola Roma Groningen

Recent reviews

4.0
A melessen
Yesterday
Jo
26 May 2022
Mimount El Fikri
24 May 2022

Helaas heel lang moeten wachten anderhalf uur en de pizza’s waren niet lekker. Geen compensatie voor het lange wachten jammer

Bart
22 May 2022

Heerlijke pizza’s 🍕

Mariëlle
21 May 2022

Pizza was koud, bezorging duurder erg lang. Een uur. Brood was ook koud, erg jammer

Olaf Hartman
19 May 2022

Super !!!

Ed
19 May 2022

Heerlijke bodem, goede smaak

Jo
15 May 2022
Marcel laan
10 May 2022

De pizza was sneller als het geluid ik had me telefoon nog niet weggelegd en de bezorger stond al voor de deur en de pizza was trouwens heerlijk top ga zo door 🤗🥰

De vries
9 May 2022
erfan Madani
6 May 2022

Perfect . lekker eten en op tijd bezorgd

Hendri
1 May 2022
Wendy
26 April 2022

Pizza's kwamen een half uur te laat. 1 Pizza zonder champignons besteld, maar helaas toch veel champignons erop.

Ellen
25 April 2022

Heerlijk verse producten en fijne bodem!

Alidigitaly
22 April 2022

De pizza had zeker nog 5 a 10min langer mogen bakken. Er zat te weinig tomatensaus op, de toppings waren bijna rauw. Het deeg was smaakloos. Zeker geen pizza als bij de pizzeria. Een verse pizza van de AH met eventueel wat eigen toppings komt daar meer bij in de buurt. Had hier al 6 jaar geen pizza besteld en nu weet ik weer waarom.

Lau
22 April 2022

Eten was lekker. Goede prijs/kwaliteitverhouding en op tijd bezorgd.

Gerard Breuker
19 April 2022

Veel te laat en koud

J. Leeuwen
19 April 2022

Late bezorging

Anoniem
17 April 2022
Anita
16 April 2022
Robert
5 April 2022

Perfect

Vincent
5 April 2022

Eten was prima. Bezorging voor de tweede keer ruim 1,5 uur moeten wachten. Via de mail een bezorgtijd doorgekregen, deze klopt niet. Het is fijn als er gebeld word wanneer de bestelling langer duurt.

-
4 April 2022
BB de Vries
3 April 2022
margriet
1 April 2022

weer heerlijk gegeten

Mir
31 March 2022
.
30 March 2022
Fabian
28 March 2022

Bestelling online gedaan en bezorgd op aangegeven tijdstip... TOP! Pizza was zeker lekker al vind ik de bodem nog niet wat het geweest is hier... maar ga zeker weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maxime
27 March 2022
Joy
20 March 2022

Ja pizza's waren weer lekker en goed warm! Bezorging nu wel mooi op tijd. Bedankt team Roma

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
16 March 2022

minpuntjes: In plaats van de pizza vegetariana speciale kregen we de gewone pizza vegetariana. Ook waren de pizza's niet heel heet meer. Pluspuntje: de bezorgtijd kon na een belletje gelukkig nog iets eerder dan 17.20 uur.

Kim
16 March 2022
RM
15 March 2022

NVT

Velema
15 March 2022
Sinus
14 March 2022

Altijd lekker en een snelle levering

Terpstra
11 March 2022

Pizza was halfuur later dan aangegeven en bij het broodje ontbrak de kruidenboter.

José
7 March 2022
Ben
5 March 2022

Prima pizza's. Veel keuze. Prijs-kwaliteit dikke prima. Aardige bezorger. Vriendelijke gozer gewoon.

cj
4 March 2022

er is maar 1 pizzeria met goede pizza en dat is hier

dekker
3 March 2022
OtjehMaluku
27 February 2022

Dit is de 2e keer dat de bezorging 25 min. L later is dan gewenst. Verwachte bezorgtijd 19:00 en de pizza's waren 19:25 bezorgt en de pizza's waren licht warm tot koud. Dit kan echt niet zo langer... Bedankt voor de afgelopen jaren maar wij gaan opzoek naar een andere Pizzaria.

Richard
25 February 2022

Top zoals altijd 👌👍🏻

Daniëlle Dussel
25 February 2022
Marloes britstra
19 February 2022

Via eigen site besteld dat werkte erg goed en wordt beloond met extra pizza of broodjes : ) Eten was perfect en bezorging stipt op tijd .

Luttje
12 February 2022

Prima

Ellen
12 February 2022

Besteld via website, zelf opgehaald en de pizza was bijna klaar toe ik aan kwam. Perfect volgens tijdstip zoals afgesproken. De pizza was goed gevuld met heerlijke verse producten! Een aanrader !

R Pluis
9 February 2022
Remi
9 February 2022

Pizza kan heter (bezorging duurde wat langer), maar smaakte goed!

Marga
7 February 2022

Pasta was super maar de pizza helaas koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oosterhof
6 February 2022

Prima bedankt voor de snelle levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Catharina de Jonge
5 February 2022

Heerlijke pizza,s rijk gevuld en lekker van smaak . En goed warm.

Severiano
3 February 2022
Jenneke zijlema
3 February 2022

Eten was weer lekker. Alleen jammer dat de tagliatelle niet warm was, de spaghetti daarentegen was wel op temperatuur.

Iris
29 January 2022

Helaas zat de bestelde, en betaalde, knoflooksaus er niet bij!

Richard
29 January 2022
Jo
25 January 2022
Jelle
23 January 2022
Robert
23 January 2022

dikke 10 !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roosjen
22 January 2022

Duurde erg lang voordat bezorgd werd , (anderhalf uur )

Andrew
21 January 2022
Bas
13 January 2022
Antoineyte
9 January 2022

Alles op en top naar wens, zoals altijd eigenlijk. En mocht er een foutje gemaakt worden, dan is daar altijd een passende oplossing voor. Ook qua bezorging geen op of aanmerkingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Catharina de Jonge
8 January 2022

Was weer heerlijk.

Dekker
4 January 2022

Net als altijd prima er is geen betere

Sienna
4 January 2022

Anderhalf uur voor een pizza, ik woon in dezelfde straat.

Dineke van der wijk
3 January 2022

Alles prima👍👍👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasper
2 January 2021
Ferry Tiwow
2 January 2021
Jolanda
1 January 2021

Ik bestel altijd bij Piccolo Roma, dat zegt genoeg. Enige minpunt is dat per bestelling de hoeveelheid beleg op de pizza verschilt, terwijl ik bijna altijd dezelfde pizza heb. Soms heerlijk royaal belegd, soms gortdroog en zuinig belegd.

Cobi en Geert Brookman
29 December 2021

Het was weer als van ouds lekker dus

Tim
28 December 2021

Superservice, pizza's waren lekker warm en rijk belegd!

Scholten
26 December 2021
Carolien
26 December 2021
Johan Rozenveld
25 December 2021

Geen verbeterpunten

Anje
23 December 2021

Weer een paar lekkere pizza’s en mooi op tijd bezorgd.

Knoop
21 December 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit, een aanrader!

Andrew
16 December 2021

Andrew

Dekker
15 December 2021

Prima pizza zoals altijd.1x 1van dominos gehad kwam in asbak

Nicky
15 December 2021

Echt top!

Daniele
13 December 2021

Super lekkere pizza's, op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
11 December 2021

Heerlijk zoals altijd

Elly
10 December 2021

De Sabra Lucia gaat erg achteruit er zat gisteren erg weinig op de pizza 5 stukjes artisjokken ,een kale pizza

Ohhhh
7 December 2021

Niet de pizza zoals ik deze van Piccola gewend ben, het leek wel een pizza uit een andere keuken. Normaal altijd zeer tevreden.

Paul
6 December 2021

4 heerlijke pizza's. Snel gebracht.

Frans
3 December 2021

Ik zou graag op de app mijn bestellingen terug zien. Dan kan ik via de app hetzelfde weer bestellen.

Lana
3 December 2021
S
30 November 2021
Jurjen
28 November 2021

In totaal bijna 3 uur gewacht op echt een matige pizza. 2x gebeld, en elke keer met het verhaal aan komen dat het druk is. Prima, snap ik, maar dan moet je op een gegeven moment geen bestellingen meer aannemen. En niet mensen 3 uur lang op hun eten laten wachten. Echt fucking schandalig.

Gerard
25 November 2021

Alles was in orde maar anderhalf uur wachten vond ik zeker te lang

alweer fakking lekker!
24 November 2021

niks meer aan doen!!!!!

Andrew
21 November 2021
Robert
19 November 2021

Half uur later dan afgesproken terwijl het 1,5 uur vantevoren besteld is Geen contant geld mee terwijl dit in de bestelling is aangegeven Niet de eerste keer dat het zo lang duurt om te laten bezorgen Vaak al niet de 10% korting verrekend bij de online bestelling Jammer kwaliteit pizza is nl wel goed

Dekker
17 November 2021

Precies op tijd en warm

Gerrit Jansen
17 November 2021
Bright vision msrketing
12 November 2021
R Sinning
11 November 2021
Fabian
11 November 2021

Volgende keer andere pizzeria proberen… Na vele tevreden bestellingen….. de laatste keren behoorlijk teleurgesteld…. En gister sloeg echt alles om 17.30 besteld dat ik om 19.00 pizza”s wou hebben….. die kwamen zonder berichtgeving om 19.30….. pizza's niet warm erg droog niet smakelijk…… Als jullie contact met mij willen opnemen hoor ik het wel !

Mike
7 November 2021

Wel eens betere pizza's gehad bij Piccola Roma. Rare en onbekende smaak en weinig belegd terwijl extra topping hebben gekozen. Nogmaals ditmaal niet een fijne ervaring, we zijn beter gewend!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Hofstee
7 November 2021

Dit is de eerste keer sinds een aantal jaren dat ik negatief ga reageren. Van Piccolo Roma ben ik een goed gevulde pizza gewend. Was deze keer helaas niet zo. Dus ook minder smaak. Jammer.

Mulder henri
7 November 2021

2en een half uur moeten wachten op de pizza.

Ellen
7 November 2021

Heerlijke pizza's!

Dekker
3 November 2021

Pizza weer niet gesneden.volgende keer andere pizza zaak

Mimount El Fikri
3 November 2021
E. Luttje
1 November 2021
Anita
31 October 2021

Bezorging prima. Pizza was oke, een Margarita en 4 soorten kaas, maar de bodem was echt te dik. En korst niet echt krokant. Dat was jammer. Het kan lekkerder. Broodje met kruidenboter erbij was lekker.

Andrew
31 October 2021
Kevin
31 October 2021

De pizza's waren vandaag iets minder lekker dan normaal. De pizza's waren helaas niet gesneden. Daarnaast ontbrak de kruidenboter bij het (stok)brood.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rutger
30 October 2021

Bestellen hier regelmatig. Maar dit keer was de pizzabodem niet te eten. Hartstikke droog en nauwelijks doorheen te komen. Hopelijk was dit maar eenmalig!

Jeroen
30 October 2021

Altijd goed

Insa
27 October 2021
Tanja
23 October 2021

Echt ontzettend lekkere pizza's voor een goede prijs. De bestelling kwam op precies de aangegeven tijd geleverd en nog goed warm. Super service!

Anneke
21 October 2021

Pizza's van uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging, vriendelijke koerier: voor herhaling vatbaar!

Catharina de Jonge
21 October 2021

Jammer dat de pizza,s niet gesneden was . En op de Santa Lucia zaten geen spaanse pepers wat er wel ophoorde.

Insa
20 October 2021
Lana
17 October 2021
Melissa.
15 October 2021
Dekker
13 October 2021

Niet gesneden. Was niet de pizza die we gewend zijn als vaste klant.volgende keer hopenlyk beter

B.
12 October 2021
Peter
11 October 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd.👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Goot
10 October 2021

🍕 top

Gerdie
8 October 2021

Goed belegde pizza’s en prima op tijd bezorgd

Cobi en Geert Brookman
5 October 2021

De pizza's waren lauw warm verder waren ze prima

Frans
2 October 2021
H.
1 October 2021

Helaas was de Margherita pizza niet zonder tomatensaus zoals gevraagd en daardoor luste iemand de pizza niet

Catharina de Jonge
1 October 2021

Was weer heerlijk.

Yasamin
1 October 2021
M. Almoes
30 September 2021
Adriana
30 September 2021

We hadden twee pizza's besteld waar van 1 wat donkerder als anders was. En helaas waren ze het broodje en knoflookboter vergeten. Maar de smaak van de pizza's was zoals altijd goed.

Diliana
30 September 2021

Normaal gesproken altijd erg tevreden maar nu langer dan 1,5u gewacht op 2 pasta's (door het systeem wat er uit lag dus dat kan gebeuren) maar het eerste wat ik zag in m'n pasta was een hele dikke krullende donkere haar...

Dekker
27 September 2021
Rudolf
26 September 2021

Sneller bezorgd als aangegeven. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charles Wout
25 September 2021

Pizza’s waren 👍, alleen de korsten zijn veel te hard gebakken

Willem-Jan
22 September 2021

Zoals altijd perfect warm en goed qua smaak. Ontbrak alleen een extra topping die wel op de bon stond en was niet gesneden. Kan gebeuren

Cobi en Geert Brookman
21 September 2021

The best in town

Melanie
19 September 2021

Bezorger was er binnen 30 minuten echt super snel . Het was weer heerlijk !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ates
19 September 2021

Altijd heerlijke pizza's, we hebben weer genoten!

Ties
17 September 2021

was top!

Johan Koster
17 September 2021

Lekker als altyd

Juliane Dos Santos Abreu
16 September 2021

Heel slecht 30 min te laat dan wat gezegd en mijn eerst bestellen ze heb mijn drankje niet gestuurd en vervolgens zei ze dat ging meteen iemand terug ( anderhalf uur) niks van dus zei ze dat ze gaan morgen bellen en sturen mij drankje ( dat was op 22 aug 21:52 had ik gebeld over de drank) sinds dat horen ik niks van hum ( ZE ZIJN ERG OPLICHTER) de eten was koud!!! Bestelling vaak niet compleet

Dineke van der wijk
13 September 2021

Kan niet beter.Een dikke 10 voor de pizza en de bezorging.👍👍👍

Fabian
13 September 2021

Pizza smaakte ok maar was anders als gewend, bestel vaker deze pizza mediterrane en is favoriet…. Bestel volgende keer gewoon weer kan gebeuren lijkt me. Bezorging was top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R bonder
11 September 2021

Een uur later dan aangegeven En al de 3e keer bij de internetbestelling die 10% korting beloofd geen korting gehad

YH
10 September 2021

Altijd een heerlijke goed belegde pizza binnen de aangegeven tijd!

Dekker
9 September 2021

Knoflook sauce pas er niet bij

Kevin
8 September 2021

Altijd heerlijk eten!

Eliza Verdoold
8 September 2021
Goot
4 September 2021

Vanaf bestellen tot bezorging top Pasta en pizza waaren weer top van smaak

Ronald
3 September 2021

Altijd weer geslaagde maaltijd ☺️

JC
1 September 2021

Heeeeerlijk en geweldig op de afgesproken tijd !

Dennis
31 August 2021

Pizza was afgekoeld en er zat te veel beleg op

Bram Bouwens
30 August 2021
E. Luttje
30 August 2021

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arling
30 August 2021

Altijd goed en lekker! Deze x bliskemsnel bezorgd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 August 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Goot
26 August 2021

🍕🍕top

Rina de Jonge
25 August 2021

Heerlijke pizza.s goed heet en goed belegd . En snelle levering. Zeker aanbevolen.

Ben Dover
24 August 2021
E
22 August 2021

Goed belegde pizza, heerlijk!

Henk
21 August 2021

Goede pizzas, heet bij bezorging, goed belegd, op site staat 10% korting vanf €20 Geen korting gezien

Paul
20 August 2021

Supersnel gebracht. Superlekkere pizza's.

Andrew
20 August 2021
Senna
17 August 2021

Echt heel lekker en hele aardige mensen!! Echt aanrader.

Cobi en Geert Brookman
15 August 2021

Lekker eten en een goede portie. En op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fabian
14 August 2021

Tot volgende keer!

Goot
13 August 2021

Alles top en lekker en goede service en warme pizza’s 🍕

Ohh
13 August 2021

De pizza was weer perfect, en goed op temperatuur.

Inge
12 August 2021

Pizzabodems te hard en te droog. Sommige te lang in de oven, basilicum verkleurd en kaas te lang verhit waardoor smaak van andere ingrediënten wegviel.

M. Almoes
10 August 2021

Prima pizza!!

Amanda
9 August 2021

Wij zijn al meer dan 30 jaar klant. Helaas weer de ervaring van een slechte (fabrieks?)bodem. Pizza topping is lekker alleen de bodem is wederom heel compact en droog. Ga aub zelf weer de bodem maken anders komen wij niet bij jullie terug.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrew
8 August 2021
C
6 August 2021

Helemaal Top!

Juliette
6 August 2021

Erg lekkere krokante pizza’s. Ze hadden per ongeluk de verkeerde pizza gemaakt met vis, maar omdat ik garnalen niet lekker vind werd de juiste bestelde pizza alsnog nabezorgd. Die smaakte verder prima. Vriendelijke bezorgers.

PizzaFreak
5 August 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima, alleen had ik wel wat meer kaas en bolognese saus verwacht.

LR
4 August 2021
Leertouwer
2 August 2021

Ik had een heerlijke pizza besteld, dacht ik, de Pizza Roma, maar helaas ontbrak de verse rucola, verse basilicum en knoflook. Bij de pizza Doner ontbrak het bakje knoflooksaus Heel spijtig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janet
1 August 2021

Heerlijk gegeten. Pizza’s werden vlot bezorgd en kwamen heet aan. 👍

Desiree Visser
31 July 2021

Super als altijd

PizzaFreak
29 July 2021

En weer een perfecte Pizza voor mij!!

E. Luttje
29 July 2021

Prima

Fabian
27 July 2021

Eten was prima de pizza zeker…. Werd gebeld over de grill filet menu dat er geen aardappelen bij waren of het ook iet anders mocht worden…. Verschillende keuzes en broodje besteld deze werd niet geleverd….. helaas!

dees
27 July 2021

Goed eten en een vriendelijke bezorger

Sharon
26 July 2021

Eten was niet te eten! Was de 1e en laatste keer hier!

Johanna
26 July 2021

Heerlijke pizza’s , Wij hebben weer genoten van onze bestelling top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrew
25 July 2021
E. Luttje
24 July 2021

Prima

Amanda
24 July 2021

Pizza was heerlijk, alleen was de bodem erg droog. Niet gewend van jullie.

Ohh
24 July 2021

De pizza was perfect, erg lekker!!!

Daniëlle Dussel
22 July 2021
Rina de Jonge
21 July 2021

heerlijke pizza,s goed belegd.

deen
18 July 2021

top, goede service en heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dineke van der wijk
18 July 2021

Jullie zijn de beste!!!!!!

PizzaFreak
17 July 2021

De pizza was lekker, zoals ik dat gewend ben.

Van der Goot
16 July 2021

👍👍👍🍺

Danielle Dussel
15 July 2021
W.Heikamp
14 July 2021

Pizza was helaas lauw warm

Maud
14 July 2021

Zowel de gratis pizza als de vegetarische lasagne was súper zout

Anoniem
14 July 2021

Lekkere pizza en hele vriendelijke bezorger.

Lisa
11 July 2021

Lekkere pizza en cannelloni (aanrader) gehad. Erg vriendelijke en attente mensen.

Ohhh
8 July 2021

Al jaren mijn favoriet in Groningen, en dit hebben ze gisteren weer bewezen. De pizza was (weer) perfect.

Monique
7 July 2021

De smaak van de pasta carbonara vonden we wat aan de flauwe kant. Pizza Quattro Formaggio was lekker.

Rita hattink
5 July 2021
Drew
4 July 2021
Peter
4 July 2021

Ga zo door! Altijd lekker

Jolanda nienhuis
3 July 2021

Ik bestel al jaren bij jullie de dynamite ( zonder asperges, ham en champignons). Ik vind de pizza normaal heerlijk, maar de laatste 2 keren is de pizza niet te eten, zo enorm droog. Bij de laatste bestelling heb ik al extra kaas besteld maar dit was er minimaal over heen gestrooid en nog steeds was de pizza smaakloos en zeer droog. Omdat het nu de 2e keer is ( wn ik er vorige keer ook al een opmerking over heb gemaakt) zie ik mij genoodzaakt een andere pizza te bestellen of zelfs helemaal bij andere pizzeria

M
3 July 2021

Klaas. Stoker

JC
28 June 2021

Heerlijk

Robert
28 June 2021
Wim Tiezema
26 June 2021
Cobien Nieuwpoort
25 June 2021

Normaalgesproken altijd tevreden maar nu liep het mis. Veeel te laat bezorgd, zelfs na een reminder en toezegging dat het binnen vijf minuten bezorgd zou worden veel en veel later pas echt bezorgd. Met visite die nog 2 uur moet rijden maar überhaupt zeer onaangenaam en onbetrouwbaar. Ik snap de drukte maar geef dan gewoon toe dat het veel langer duurt en doe iets aan compensatie… Dit is gewoon slechte service.

Rein
25 June 2021
Alida vd Sande
24 June 2021

Snel bezorgd en goede kwaliteit pizza.

Nienhuis
22 June 2021

Ik bestel al erg lang bij jullie en over het algemeen ben ik altijd heel tevreden. De laatste keer was de dynamite belegd met zeer weinig kaas waardoor de pizza erg droog was. Maar goed dat kan een keer gebeuren

Mart
22 June 2021

Pizza droog en 2 uur en 45 min gewacht…

Ds
22 June 2021

Niet bezorgd wegens drukte. Na 3 uren wachten bestelling geannuleerd. Waardeloos. Nu maar hopen dat ik het geld zsm terug krijg.

J.J.
21 June 2021

18.15 besteld, zou er om 19.35 zijn (automatisch bericht). Bel om 19.40 uur, zou er binnen 20 minuten. Toen belde ik om 20.30 uur, zou nog een half uur tot een uur duren. "Ja wij hebben 200 bestellingen ontvangen, kunnen wij ook niks aan doen." Jawel, blijven communiceren met de klanten of het bestelsysteem uitdoen. Bestelling maar geannuleerd, het was al bijna tijd om te ontbijten.. 😉 Ben benieuwd of ik het geld terugkrijg, zoals zij hebben beloofd.

Yasmine
18 June 2021

Lekkerste pizza’s van Groningen. Personeel en bezorgers zijn heel vriendelijk : )

Fanny
17 June 2021

Was erg laat door drukte daar had ik begrip voor maar wel jammer dat de bestelling niet klopte!! Zat een verkeerde pizza bij helaas..

Dhr. O
16 June 2021

De pizza was perfect, zoals ik dit al jaren gewend ben.

Maria
15 June 2021

Gebeld door Roma, bezorger kan het adres niet vinden. Geen probleem kan gebeuren. Zeggen ze dat ik nieuwe pizza,s krijg!! Mooi... Pizza,s waren droog, harde korst en na mijn idee geen nieuwe verse maar opgewarmd. Erg jammer. Slechte services.

Gerrit Hagendoorn
14 June 2021

Heerlijke pizza's en salades. Smaak uitstekend. Royaal en mooi belegd. Salade vers en gevarieerd. Pizza's goed heet bezorgd op afgesproken tijdstip.

Arjan
14 June 2021

Knoflook bij de pizza besteld. Ondanks de extra kosten, niet gekregen.

M
13 June 2021

Pizza’s kwamen wat later dan de aangegeven tijd. Maar we werden netjes gebeld hierover! Pizza’s waren heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

vd Haak
13 June 2021

Bezorging iets te lang onderweg geweest (?) waardoor de temperatuur tegenviel maar de smaak is voortreffelijk

Robert
12 June 2021

Wederom zeer goed en vriendelijk

Goot
11 June 2021

Alles weer top

Marion
7 June 2021

helaas waren de pizza's niet erg warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lana
5 June 2021
Greet
3 June 2021

Snelle bezorging. Prima pizza. Gratis broodje beetje droog.

Hanna
2 June 2021

Uitstekend. Goede pizza's en de pizza's kwamen op het tijdstip wat ze hadden gecommuniceerd ten tijde van de bestelling

terry jonker
29 May 2021

het was lekker te gek

Fabian Bosman
25 May 2021

N.v.t.

Het calzone meisje
16 May 2021

Jammie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lana
15 May 2021
Goot
14 May 2021

Top service en lekker eten

De vries
10 May 2021

Heerlijke pizza's klasse goede kwaliteit we hebben er van genoten graag tot volgende keer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariëtte Bork
9 May 2021

De rucola was op 3 pizza’s vergeten Werd erg snel bezorgd.

jonker
7 May 2021

het was lekker heel goed

Gert
6 May 2021

Het was weer héérlijk!

Rutger
6 May 2021

was weer prima

Cobien Nieuwpoort
6 May 2021

Uitstekende pizza’s voor een redelijke prijs, heerlijke dunne knapperige bodem, genoeg belegd, niet teveel met verse ingrediënten. Als vanouds goede kwaliteit. Een van de beste afhaalpizza’s in Groningen die ik ken. Al heel wat jaartjes. Aardige lui ook.

Inge
4 May 2021

Supper lekkerrrrr !

Marcela Hendriks
3 May 2021

De pizza was lekker alleen koud

Patricia
2 May 2021
Peter
1 May 2021

Heerlijk lekker eten en met bezorging ook altijd warm! Aanrader!

Goot
30 April 2021

Alles weer lekker. En weer top bezorging

Ivar
28 April 2021

Ondanks koningsdag is het prima als de bestelling later aankomt dan gepland. Maar als je na 2 uur belt en meneer geeft aan dat het na 20 minuten komt.. verwacht je niet dat na een 2e keer bellen (30 min later) er doodleuk wordt aangegeven dat de bestelling nog 45 min duurt. Wees eerlijk en geef aan dat je het niet redt! Scheelt een hoop frustratie aan beide kanten en een aantal klanten. Tenslotte moet ik erbij zeggen dat ik het wel waardeer telefonisch contact hebben gezocht en het geld hebben terug gestort. Ik hoop dat dit eenmalig is geweest.

Lukas
27 April 2021
Lana
27 April 2021
Hans
27 April 2021

Een fijne, volledige Santa Lucia Speciale, met pepertjes en ansjovis, zoals het hoort.

Gerda
20 April 2021
francis van dijk
19 April 2021
Fabian
17 April 2021

Lekkere pizza’s en goed warm snelle bezorging! Misschien voor de gratis pizza de keuze laten voor bijv flesje wijn ? Wij konden de gratis pizza niet meer op😉

Cobien Nieuwpoort
16 April 2021

Uitstekende pizzas zoals gewoonlijk. Al jarenlang constante kwaliteit. Snelle bezorging.

Dekker
16 April 2021
Carolien
15 April 2021
Marga
14 April 2021

Super lekkere pizza's en keurig op tijd.

Ria
10 April 2021

Verrukkelijke pizza's en snelle bezorging

Goot
9 April 2021
Richard
9 April 2021

dikke prima

Carolien
8 April 2021
Mark
5 April 2021

Heerlijke pasta's mooie verse ingrediënten en rijk van smaak!

Fabian B
5 April 2021

Lekkere pizza’s snelle bezorging, top! Tot volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jager
5 April 2021

Het is mij goed bevallen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jans
4 April 2021

Fantastische pizza’s en tagliatelle met veel zalm. Klasse!! De bezorging was snel, heet en vriendelijk. Graag tot een volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrew
3 April 2021

Lekkere pizza's. Goed belegd en goed van Smaak Aardig personeel en altijd op tijd.

Peter
3 April 2021

Altijd heerlijk warme pizza’s en pasta’s met bezorgen, hoewel ik niet heel dichtbij woon. Een echte aanrader!!

Dennis
2 April 2021

Zoals gewoonlijk.. Heerlijke pizza’s.. blijft altijd fijn dat ze al gesneden zijn.. En altijd op de gewenste tijd bezorgd. Kortom top!!

Anje
2 April 2021

Super pizza’s en vandaag ook erg lekkere ravioli 😋 alleen die salade caprese viel erg tegen.

I.dekker
2 April 2021

Heerlijke pizza's! En ruim op tijd bezorgd. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Wij bestellen weer !