Beoordelingen van Piccola Roma Groningen

Recente recensies

4.0
Marischka
6 augustus 2022

Lekkere pizza’s voor een goede prijs en mooi op tijd bezorgd.

Mara
5 augustus 2022

Supersnel, 20-25min na plaatsing bestelling hadden we onze lekker pizza’s al voor onze neus!

Olaf Hartman
3 augustus 2022
Mimount El Fikri
30 juli 2022

Helaas wat weinig spaghetti. Vooral veel groente. Had meer spaghetti gemogen

Jeroen
27 juli 2022

Het was heerlijk de penne piccola Roma en de penne kip met broccolie Mag iets minder zout rest perfect

M.Kloosterman
26 juli 2022

We hebben vaker hier besteld, altijd tevreden. Vandaag was het onder de maat. We werden eerst heel attent gebeld of we de pizza gesneden wilden hebben en of we echt contant konden betalen. De app werkte niet om met ideal te betalen. Vervolgens kwam het eten ruim 30 min te laat, de bezorger is ruim 30 min onderweg geweest. De filetto was doorbakken ipv medium. Ivm koolhydraatarm eten had ik extra groente gevraagd ipv aardappelen. Ik kreeg toch beide, natuurlijk niet een heel groot probleem, maar zonde. De groente was veel te gaar waardoor het een soort saus was geworden. Andere keren kreeg ik heerlijk gegrilde groentes. De pizza's waren goed, al waren ze niet heel warm meer. Daarnaast waren ze niet gesneden... Ik ga ervan uit dat het eenmalig was omdat ik meestal heel tevreden ben.

Iris
25 juli 2022
Akkerman
23 juli 2022

Topper

Bright Vision Marketing
16 juli 2022

Een hele vriendelijke en servicegerichte medewerkster heeft me te woord gestaan en goed geholpen. Smaakte goed en werd snel bezorgd. Zeker aan te raden om hier vaker te bestellen ! Mede dankzij de vriendelijke personeel en goede service bestel ik hier vaker, keep it up :D !

E. Luttje
16 juli 2022

Prima

M
11 juli 2022

Had 2 knoflooksaus besteld maar kreeg 2 kruidenboter

Arling
11 juli 2022

Duurde helaas lang voordat het eten kwam. Is de actie boven een x bedrag gratis brood eraf?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
10 juli 2022

Half uur later dan gepland werd het bezorgd ipv 60 min 90 min gewacht 5 tot 10 min later is geen punt bestel voorlopig niet weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E&J
9 juli 2022

Erg geslaagd. Lekkere pizza en lasagne.

K
6 juli 2022
Juliette
6 juli 2022

Lekkere pizza’s en snelle bezorging. De vorige keer kon de bezorgster ons adres niet goed vinden, dat zei ze eerlijk met n mooie lach. Deze keer was ze supersnel. En zeker ook heerlijke pizza’s.

Linda
29 juni 2022

Voorheen goede pizza's, nu een veel te dikke bodem, niet lekker. De ansjovis miste ook, maar dat kan een keer gebeuren. De dikke bodem is voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

Mannie Bakker
29 juni 2022
els
27 juni 2022

super snelle bezorging. lekkere gevulde pizza's, ze waren weer heerlijk! aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marissa Schandelaar
25 juni 2022

Pizza waren bijna koud en de bodem was doorweekt

Rene
23 juni 2022

Mooi optijd, lekker warm en de smaak was prima van alle 3 de pizza's!! Tot de volgende keer

Anne de Graaff
23 juni 2022

Goed op tijd!

Erik
22 juni 2022

Warm gebracht en lekker eten

Mario
20 juni 2022

Was lekker. Tot de volgende

Maxime
20 juni 2022

Super snel klaar. een heerlijke pizza zoals altijd! Hele aardige medewerkers

Esther
15 juni 2022

Altijd lekker eten! En heel erg bedankt voor de lege dozen voor de musical van mijn neefje, super 😁.

Jo
11 juni 2022
Arjan
8 juni 2022

Het duurde een uur om uiteindelijk een koude pizza te bezorgen. De bezorger was wel vriendelijk.

Anoniem
6 juni 2022

Top pizza

Rebecca
5 juni 2022
Sarissa
30 mei 2022

Altijd tevreden met de pizza’s / bezorging. 1 puntje, pizza’s mogen wel gesneden geleverd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floor
29 mei 2022

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd!

Olaf Hartman
28 mei 2022

Heerlijk snel en warm

A melessen
27 mei 2022
Jo
26 mei 2022
Mimount El Fikri
24 mei 2022

Helaas heel lang moeten wachten anderhalf uur en de pizza’s waren niet lekker. Geen compensatie voor het lange wachten jammer

Bart
22 mei 2022

Heerlijke pizza’s 🍕

Mariëlle
21 mei 2022

Pizza was koud, bezorging duurder erg lang. Een uur. Brood was ook koud, erg jammer

Olaf Hartman
19 mei 2022

Super !!!

Ed
19 mei 2022

Heerlijke bodem, goede smaak

Jo
15 mei 2022
Marcel laan
10 mei 2022

De pizza was sneller als het geluid ik had me telefoon nog niet weggelegd en de bezorger stond al voor de deur en de pizza was trouwens heerlijk top ga zo door 🤗🥰

De vries
9 mei 2022
erfan Madani
6 mei 2022

Perfect . lekker eten en op tijd bezorgd

Hendri
1 mei 2022
Wendy
26 april 2022

Pizza's kwamen een half uur te laat. 1 Pizza zonder champignons besteld, maar helaas toch veel champignons erop.

Ellen
25 april 2022

Heerlijk verse producten en fijne bodem!

Alidigitaly
22 april 2022

De pizza had zeker nog 5 a 10min langer mogen bakken. Er zat te weinig tomatensaus op, de toppings waren bijna rauw. Het deeg was smaakloos. Zeker geen pizza als bij de pizzeria. Een verse pizza van de AH met eventueel wat eigen toppings komt daar meer bij in de buurt. Had hier al 6 jaar geen pizza besteld en nu weet ik weer waarom.

Lau
22 april 2022

Eten was lekker. Goede prijs/kwaliteitverhouding en op tijd bezorgd.

Gerard Breuker
19 april 2022

Veel te laat en koud

J. Leeuwen
19 april 2022

Late bezorging

Anoniem
17 april 2022
Anita
16 april 2022
Robert
5 april 2022

Perfect

Vincent
5 april 2022

Eten was prima. Bezorging voor de tweede keer ruim 1,5 uur moeten wachten. Via de mail een bezorgtijd doorgekregen, deze klopt niet. Het is fijn als er gebeld word wanneer de bestelling langer duurt.

-
4 april 2022
BB de Vries
3 april 2022
margriet
1 april 2022

weer heerlijk gegeten

Mir
31 maart 2022
.
30 maart 2022
Fabian
28 maart 2022

Bestelling online gedaan en bezorgd op aangegeven tijdstip... TOP! Pizza was zeker lekker al vind ik de bodem nog niet wat het geweest is hier... maar ga zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maxime
27 maart 2022
Joy
20 maart 2022

Ja pizza's waren weer lekker en goed warm! Bezorging nu wel mooi op tijd. Bedankt team Roma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
16 maart 2022

minpuntjes: In plaats van de pizza vegetariana speciale kregen we de gewone pizza vegetariana. Ook waren de pizza's niet heel heet meer. Pluspuntje: de bezorgtijd kon na een belletje gelukkig nog iets eerder dan 17.20 uur.

Kim
16 maart 2022
RM
15 maart 2022

NVT

Velema
15 maart 2022
Sinus
14 maart 2022

Altijd lekker en een snelle levering

Terpstra
11 maart 2022

Pizza was halfuur later dan aangegeven en bij het broodje ontbrak de kruidenboter.

José
7 maart 2022
Ben
5 maart 2022

Prima pizza's. Veel keuze. Prijs-kwaliteit dikke prima. Aardige bezorger. Vriendelijke gozer gewoon.

cj
4 maart 2022

er is maar 1 pizzeria met goede pizza en dat is hier

dekker
3 maart 2022
OtjehMaluku
27 februari 2022

Dit is de 2e keer dat de bezorging 25 min. L later is dan gewenst. Verwachte bezorgtijd 19:00 en de pizza's waren 19:25 bezorgt en de pizza's waren licht warm tot koud. Dit kan echt niet zo langer... Bedankt voor de afgelopen jaren maar wij gaan opzoek naar een andere Pizzaria.

Richard
25 februari 2022

Top zoals altijd 👌👍🏻

Daniëlle Dussel
25 februari 2022
Marloes britstra
19 februari 2022

Via eigen site besteld dat werkte erg goed en wordt beloond met extra pizza of broodjes : ) Eten was perfect en bezorging stipt op tijd .

Luttje
12 februari 2022

Prima

Ellen
12 februari 2022

Besteld via website, zelf opgehaald en de pizza was bijna klaar toe ik aan kwam. Perfect volgens tijdstip zoals afgesproken. De pizza was goed gevuld met heerlijke verse producten! Een aanrader !

R Pluis
9 februari 2022
Remi
9 februari 2022

Pizza kan heter (bezorging duurde wat langer), maar smaakte goed!

Marga
7 februari 2022

Pasta was super maar de pizza helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oosterhof
6 februari 2022

Prima bedankt voor de snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catharina de Jonge
5 februari 2022

Heerlijke pizza,s rijk gevuld en lekker van smaak . En goed warm.

Severiano
3 februari 2022
Jenneke zijlema
3 februari 2022

Eten was weer lekker. Alleen jammer dat de tagliatelle niet warm was, de spaghetti daarentegen was wel op temperatuur.

Iris
29 januari 2022

Helaas zat de bestelde, en betaalde, knoflooksaus er niet bij!

Richard
29 januari 2022
Jo
25 januari 2022
Jelle
23 januari 2022
Robert
23 januari 2022

dikke 10 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roosjen
22 januari 2022

Duurde erg lang voordat bezorgd werd , (anderhalf uur )

Andrew
21 januari 2022
Bas
13 januari 2022
Antoineyte
9 januari 2022

Alles op en top naar wens, zoals altijd eigenlijk. En mocht er een foutje gemaakt worden, dan is daar altijd een passende oplossing voor. Ook qua bezorging geen op of aanmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catharina de Jonge
8 januari 2022

Was weer heerlijk.

Dekker
4 januari 2022

Net als altijd prima er is geen betere

Sienna
4 januari 2022

Anderhalf uur voor een pizza, ik woon in dezelfde straat.

Dineke van der wijk
3 januari 2022

Alles prima👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
2 januari 2021
Ferry Tiwow
2 januari 2021
Jolanda
1 januari 2021

Ik bestel altijd bij Piccolo Roma, dat zegt genoeg. Enige minpunt is dat per bestelling de hoeveelheid beleg op de pizza verschilt, terwijl ik bijna altijd dezelfde pizza heb. Soms heerlijk royaal belegd, soms gortdroog en zuinig belegd.

Cobi en Geert Brookman
29 december 2021

Het was weer als van ouds lekker dus

Tim
28 december 2021

Superservice, pizza's waren lekker warm en rijk belegd!

Scholten
26 december 2021
Carolien
26 december 2021
Johan Rozenveld
25 december 2021

Geen verbeterpunten

Anje
23 december 2021

Weer een paar lekkere pizza’s en mooi op tijd bezorgd.

Knoop
21 december 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit, een aanrader!

Andrew
16 december 2021

Andrew

Dekker
15 december 2021

Prima pizza zoals altijd.1x 1van dominos gehad kwam in asbak

Nicky
15 december 2021

Echt top!

Daniele
13 december 2021

Super lekkere pizza's, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
11 december 2021

Heerlijk zoals altijd

Elly
10 december 2021

De Sabra Lucia gaat erg achteruit er zat gisteren erg weinig op de pizza 5 stukjes artisjokken ,een kale pizza

Ohhhh
7 december 2021

Niet de pizza zoals ik deze van Piccola gewend ben, het leek wel een pizza uit een andere keuken. Normaal altijd zeer tevreden.

Paul
6 december 2021

4 heerlijke pizza's. Snel gebracht.

Frans
3 december 2021

Ik zou graag op de app mijn bestellingen terug zien. Dan kan ik via de app hetzelfde weer bestellen.

Lana
3 december 2021
S
30 november 2021
Jurjen
28 november 2021

In totaal bijna 3 uur gewacht op echt een matige pizza. 2x gebeld, en elke keer met het verhaal aan komen dat het druk is. Prima, snap ik, maar dan moet je op een gegeven moment geen bestellingen meer aannemen. En niet mensen 3 uur lang op hun eten laten wachten. Echt fucking schandalig.

Gerard
25 november 2021

Alles was in orde maar anderhalf uur wachten vond ik zeker te lang

alweer fakking lekker!
24 november 2021

niks meer aan doen!!!!!

Andrew
21 november 2021
Robert
19 november 2021

Half uur later dan afgesproken terwijl het 1,5 uur vantevoren besteld is Geen contant geld mee terwijl dit in de bestelling is aangegeven Niet de eerste keer dat het zo lang duurt om te laten bezorgen Vaak al niet de 10% korting verrekend bij de online bestelling Jammer kwaliteit pizza is nl wel goed

Dekker
17 november 2021

Precies op tijd en warm

Gerrit Jansen
17 november 2021
Bright vision msrketing
12 november 2021
R Sinning
11 november 2021
Fabian
11 november 2021

Volgende keer andere pizzeria proberen… Na vele tevreden bestellingen….. de laatste keren behoorlijk teleurgesteld…. En gister sloeg echt alles om 17.30 besteld dat ik om 19.00 pizza”s wou hebben….. die kwamen zonder berichtgeving om 19.30….. pizza's niet warm erg droog niet smakelijk…… Als jullie contact met mij willen opnemen hoor ik het wel !

Mike
7 november 2021

Wel eens betere pizza's gehad bij Piccola Roma. Rare en onbekende smaak en weinig belegd terwijl extra topping hebben gekozen. Nogmaals ditmaal niet een fijne ervaring, we zijn beter gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Hofstee
7 november 2021

Dit is de eerste keer sinds een aantal jaren dat ik negatief ga reageren. Van Piccolo Roma ben ik een goed gevulde pizza gewend. Was deze keer helaas niet zo. Dus ook minder smaak. Jammer.

Mulder henri
7 november 2021

2en een half uur moeten wachten op de pizza.

Ellen
7 november 2021

Heerlijke pizza's!

Dekker
3 november 2021

Pizza weer niet gesneden.volgende keer andere pizza zaak

Mimount El Fikri
3 november 2021
E. Luttje
1 november 2021
Anita
31 oktober 2021

Bezorging prima. Pizza was oke, een Margarita en 4 soorten kaas, maar de bodem was echt te dik. En korst niet echt krokant. Dat was jammer. Het kan lekkerder. Broodje met kruidenboter erbij was lekker.

Andrew
31 oktober 2021
Kevin
31 oktober 2021

De pizza's waren vandaag iets minder lekker dan normaal. De pizza's waren helaas niet gesneden. Daarnaast ontbrak de kruidenboter bij het (stok)brood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
30 oktober 2021

Bestellen hier regelmatig. Maar dit keer was de pizzabodem niet te eten. Hartstikke droog en nauwelijks doorheen te komen. Hopelijk was dit maar eenmalig!

Jeroen
30 oktober 2021

Altijd goed

Insa
27 oktober 2021
Tanja
23 oktober 2021

Echt ontzettend lekkere pizza's voor een goede prijs. De bestelling kwam op precies de aangegeven tijd geleverd en nog goed warm. Super service!

Anneke
21 oktober 2021

Pizza's van uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging, vriendelijke koerier: voor herhaling vatbaar!

Catharina de Jonge
21 oktober 2021

Jammer dat de pizza,s niet gesneden was . En op de Santa Lucia zaten geen spaanse pepers wat er wel ophoorde.

Insa
20 oktober 2021
Lana
17 oktober 2021
Melissa.
15 oktober 2021
Dekker
13 oktober 2021

Niet gesneden. Was niet de pizza die we gewend zijn als vaste klant.volgende keer hopenlyk beter

B.
12 oktober 2021
Peter
11 oktober 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd.👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
10 oktober 2021

🍕 top

Gerdie
8 oktober 2021

Goed belegde pizza’s en prima op tijd bezorgd

Cobi en Geert Brookman
5 oktober 2021

De pizza's waren lauw warm verder waren ze prima

Frans
2 oktober 2021
H.
1 oktober 2021

Helaas was de Margherita pizza niet zonder tomatensaus zoals gevraagd en daardoor luste iemand de pizza niet

Catharina de Jonge
1 oktober 2021

Was weer heerlijk.

Yasamin
1 oktober 2021
M. Almoes
30 september 2021
Adriana
30 september 2021

We hadden twee pizza's besteld waar van 1 wat donkerder als anders was. En helaas waren ze het broodje en knoflookboter vergeten. Maar de smaak van de pizza's was zoals altijd goed.

Diliana
30 september 2021

Normaal gesproken altijd erg tevreden maar nu langer dan 1,5u gewacht op 2 pasta's (door het systeem wat er uit lag dus dat kan gebeuren) maar het eerste wat ik zag in m'n pasta was een hele dikke krullende donkere haar...

Dekker
27 september 2021
Rudolf
26 september 2021

Sneller bezorgd als aangegeven. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles Wout
25 september 2021

Pizza’s waren 👍, alleen de korsten zijn veel te hard gebakken

Willem-Jan
22 september 2021

Zoals altijd perfect warm en goed qua smaak. Ontbrak alleen een extra topping die wel op de bon stond en was niet gesneden. Kan gebeuren

Cobi en Geert Brookman
21 september 2021

The best in town

Melanie
19 september 2021

Bezorger was er binnen 30 minuten echt super snel . Het was weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ates
19 september 2021

Altijd heerlijke pizza's, we hebben weer genoten!

Ties
17 september 2021

was top!

Johan Koster
17 september 2021

Lekker als altyd

Juliane Dos Santos Abreu
16 september 2021

Heel slecht 30 min te laat dan wat gezegd en mijn eerst bestellen ze heb mijn drankje niet gestuurd en vervolgens zei ze dat ging meteen iemand terug ( anderhalf uur) niks van dus zei ze dat ze gaan morgen bellen en sturen mij drankje ( dat was op 22 aug 21:52 had ik gebeld over de drank) sinds dat horen ik niks van hum ( ZE ZIJN ERG OPLICHTER) de eten was koud!!! Bestelling vaak niet compleet

Dineke van der wijk
13 september 2021

Kan niet beter.Een dikke 10 voor de pizza en de bezorging.👍👍👍

Fabian
13 september 2021

Pizza smaakte ok maar was anders als gewend, bestel vaker deze pizza mediterrane en is favoriet…. Bestel volgende keer gewoon weer kan gebeuren lijkt me. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R bonder
11 september 2021

Een uur later dan aangegeven En al de 3e keer bij de internetbestelling die 10% korting beloofd geen korting gehad

YH
10 september 2021

Altijd een heerlijke goed belegde pizza binnen de aangegeven tijd!

Dekker
9 september 2021

Knoflook sauce pas er niet bij

Kevin
8 september 2021

Altijd heerlijk eten!

Eliza Verdoold
8 september 2021
Goot
4 september 2021

Vanaf bestellen tot bezorging top Pasta en pizza waaren weer top van smaak

Ronald
3 september 2021

Altijd weer geslaagde maaltijd ☺️

JC
1 september 2021

Heeeeerlijk en geweldig op de afgesproken tijd !

Dennis
31 augustus 2021

Pizza was afgekoeld en er zat te veel beleg op

Bram Bouwens
30 augustus 2021
E. Luttje
30 augustus 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arling
30 augustus 2021

Altijd goed en lekker! Deze x bliskemsnel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
26 augustus 2021

🍕🍕top

Rina de Jonge
25 augustus 2021

Heerlijke pizza.s goed heet en goed belegd . En snelle levering. Zeker aanbevolen.

Ben Dover
24 augustus 2021
E
22 augustus 2021

Goed belegde pizza, heerlijk!

Henk
21 augustus 2021

Goede pizzas, heet bij bezorging, goed belegd, op site staat 10% korting vanf €20 Geen korting gezien

Paul
20 augustus 2021

Supersnel gebracht. Superlekkere pizza's.

Andrew
20 augustus 2021
Senna
17 augustus 2021

Echt heel lekker en hele aardige mensen!! Echt aanrader.

Cobi en Geert Brookman
15 augustus 2021

Lekker eten en een goede portie. En op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
14 augustus 2021

Tot volgende keer!

Goot
13 augustus 2021

Alles top en lekker en goede service en warme pizza’s 🍕

Ohh
13 augustus 2021

De pizza was weer perfect, en goed op temperatuur.

Inge
12 augustus 2021

Pizzabodems te hard en te droog. Sommige te lang in de oven, basilicum verkleurd en kaas te lang verhit waardoor smaak van andere ingrediënten wegviel.

M. Almoes
10 augustus 2021

Prima pizza!!

Amanda
9 augustus 2021

Wij zijn al meer dan 30 jaar klant. Helaas weer de ervaring van een slechte (fabrieks?)bodem. Pizza topping is lekker alleen de bodem is wederom heel compact en droog. Ga aub zelf weer de bodem maken anders komen wij niet bij jullie terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
8 augustus 2021
C
6 augustus 2021

Helemaal Top!

Juliette
6 augustus 2021

Erg lekkere krokante pizza’s. Ze hadden per ongeluk de verkeerde pizza gemaakt met vis, maar omdat ik garnalen niet lekker vind werd de juiste bestelde pizza alsnog nabezorgd. Die smaakte verder prima. Vriendelijke bezorgers.

PizzaFreak
5 augustus 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima, alleen had ik wel wat meer kaas en bolognese saus verwacht.

LR
4 augustus 2021
Leertouwer
2 augustus 2021

Ik had een heerlijke pizza besteld, dacht ik, de Pizza Roma, maar helaas ontbrak de verse rucola, verse basilicum en knoflook. Bij de pizza Doner ontbrak het bakje knoflooksaus Heel spijtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Pizza’s werden vlot bezorgd en kwamen heet aan. 👍

Desiree Visser
31 juli 2021

Super als altijd

PizzaFreak
29 juli 2021

En weer een perfecte Pizza voor mij!!

E. Luttje
29 juli 2021

Prima

Fabian
27 juli 2021

Eten was prima de pizza zeker…. Werd gebeld over de grill filet menu dat er geen aardappelen bij waren of het ook iet anders mocht worden…. Verschillende keuzes en broodje besteld deze werd niet geleverd….. helaas!

dees
27 juli 2021

Goed eten en een vriendelijke bezorger

Sharon
26 juli 2021

Eten was niet te eten! Was de 1e en laatste keer hier!

Johanna
26 juli 2021

Heerlijke pizza’s , Wij hebben weer genoten van onze bestelling top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
25 juli 2021
E. Luttje
24 juli 2021

Prima

Amanda
24 juli 2021

Pizza was heerlijk, alleen was de bodem erg droog. Niet gewend van jullie.

Ohh
24 juli 2021

De pizza was perfect, erg lekker!!!

Daniëlle Dussel
22 juli 2021
Rina de Jonge
21 juli 2021

heerlijke pizza,s goed belegd.

deen
18 juli 2021

top, goede service en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke van der wijk
18 juli 2021

Jullie zijn de beste!!!!!!

PizzaFreak
17 juli 2021

De pizza was lekker, zoals ik dat gewend ben.

Van der Goot
16 juli 2021

👍👍👍🍺

Danielle Dussel
15 juli 2021
W.Heikamp
14 juli 2021

Pizza was helaas lauw warm

Maud
14 juli 2021

Zowel de gratis pizza als de vegetarische lasagne was súper zout

Anoniem
14 juli 2021

Lekkere pizza en hele vriendelijke bezorger.

Lisa
11 juli 2021

Lekkere pizza en cannelloni (aanrader) gehad. Erg vriendelijke en attente mensen.

Ohhh
8 juli 2021

Al jaren mijn favoriet in Groningen, en dit hebben ze gisteren weer bewezen. De pizza was (weer) perfect.

Monique
7 juli 2021

De smaak van de pasta carbonara vonden we wat aan de flauwe kant. Pizza Quattro Formaggio was lekker.

Rita hattink
5 juli 2021
Drew
4 juli 2021
Peter
4 juli 2021

Ga zo door! Altijd lekker

Jolanda nienhuis
3 juli 2021

Ik bestel al jaren bij jullie de dynamite ( zonder asperges, ham en champignons). Ik vind de pizza normaal heerlijk, maar de laatste 2 keren is de pizza niet te eten, zo enorm droog. Bij de laatste bestelling heb ik al extra kaas besteld maar dit was er minimaal over heen gestrooid en nog steeds was de pizza smaakloos en zeer droog. Omdat het nu de 2e keer is ( wn ik er vorige keer ook al een opmerking over heb gemaakt) zie ik mij genoodzaakt een andere pizza te bestellen of zelfs helemaal bij andere pizzeria

M
3 juli 2021

Klaas. Stoker

JC
28 juni 2021

Heerlijk

Robert
28 juni 2021
Wim Tiezema
26 juni 2021
Cobien Nieuwpoort
25 juni 2021

Normaalgesproken altijd tevreden maar nu liep het mis. Veeel te laat bezorgd, zelfs na een reminder en toezegging dat het binnen vijf minuten bezorgd zou worden veel en veel later pas echt bezorgd. Met visite die nog 2 uur moet rijden maar überhaupt zeer onaangenaam en onbetrouwbaar. Ik snap de drukte maar geef dan gewoon toe dat het veel langer duurt en doe iets aan compensatie… Dit is gewoon slechte service.

Rein
25 juni 2021
Alida vd Sande
24 juni 2021

Snel bezorgd en goede kwaliteit pizza.

Nienhuis
22 juni 2021

Ik bestel al erg lang bij jullie en over het algemeen ben ik altijd heel tevreden. De laatste keer was de dynamite belegd met zeer weinig kaas waardoor de pizza erg droog was. Maar goed dat kan een keer gebeuren

Mart
22 juni 2021

Pizza droog en 2 uur en 45 min gewacht…

Ds
22 juni 2021

Niet bezorgd wegens drukte. Na 3 uren wachten bestelling geannuleerd. Waardeloos. Nu maar hopen dat ik het geld zsm terug krijg.

J.J.
21 juni 2021

18.15 besteld, zou er om 19.35 zijn (automatisch bericht). Bel om 19.40 uur, zou er binnen 20 minuten. Toen belde ik om 20.30 uur, zou nog een half uur tot een uur duren. "Ja wij hebben 200 bestellingen ontvangen, kunnen wij ook niks aan doen." Jawel, blijven communiceren met de klanten of het bestelsysteem uitdoen. Bestelling maar geannuleerd, het was al bijna tijd om te ontbijten.. 😉 Ben benieuwd of ik het geld terugkrijg, zoals zij hebben beloofd.

Yasmine
18 juni 2021

Lekkerste pizza’s van Groningen. Personeel en bezorgers zijn heel vriendelijk : )

Fanny
17 juni 2021

Was erg laat door drukte daar had ik begrip voor maar wel jammer dat de bestelling niet klopte!! Zat een verkeerde pizza bij helaas..

Dhr. O
16 juni 2021

De pizza was perfect, zoals ik dit al jaren gewend ben.

Maria
15 juni 2021

Gebeld door Roma, bezorger kan het adres niet vinden. Geen probleem kan gebeuren. Zeggen ze dat ik nieuwe pizza,s krijg!! Mooi... Pizza,s waren droog, harde korst en na mijn idee geen nieuwe verse maar opgewarmd. Erg jammer. Slechte services.

Gerrit Hagendoorn
14 juni 2021

Heerlijke pizza's en salades. Smaak uitstekend. Royaal en mooi belegd. Salade vers en gevarieerd. Pizza's goed heet bezorgd op afgesproken tijdstip.

Arjan
14 juni 2021

Knoflook bij de pizza besteld. Ondanks de extra kosten, niet gekregen.

M
13 juni 2021

Pizza’s kwamen wat later dan de aangegeven tijd. Maar we werden netjes gebeld hierover! Pizza’s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Haak
13 juni 2021

Bezorging iets te lang onderweg geweest (?) waardoor de temperatuur tegenviel maar de smaak is voortreffelijk

Robert
12 juni 2021

Wederom zeer goed en vriendelijk

Goot
11 juni 2021

Alles weer top

Marion
7 juni 2021

helaas waren de pizza's niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lana
5 juni 2021
Greet
3 juni 2021

Snelle bezorging. Prima pizza. Gratis broodje beetje droog.

Hanna
2 juni 2021

Uitstekend. Goede pizza's en de pizza's kwamen op het tijdstip wat ze hadden gecommuniceerd ten tijde van de bestelling

terry jonker
29 mei 2021

het was lekker te gek

Fabian Bosman
25 mei 2021

N.v.t.

Het calzone meisje
16 mei 2021

Jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lana
15 mei 2021
Goot
14 mei 2021

Top service en lekker eten

De vries
10 mei 2021

Heerlijke pizza's klasse goede kwaliteit we hebben er van genoten graag tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.