Beoordelingen van Piccola Roma Groningen

Recente recensies

4.0
Anneke
vandaag

Pizza's van uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging, vriendelijke koerier: voor herhaling vatbaar!

Catharina de Jonge
vandaag

Jammer dat de pizza,s niet gesneden was . En op de Santa Lucia zaten geen spaanse pepers wat er wel ophoorde.

Insa
gisteren
Lana
17 oktober 2021
Melissa.
15 oktober 2021
Dekker
13 oktober 2021

Niet gesneden. Was niet de pizza die we gewend zijn als vaste klant.volgende keer hopenlyk beter

B.
12 oktober 2021
Peter
11 oktober 2021

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd.👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
10 oktober 2021

🍕 top

Gerdie
8 oktober 2021

Goed belegde pizza’s en prima op tijd bezorgd

Cobi en Geert Brookman
5 oktober 2021

De pizza's waren lauw warm verder waren ze prima

Frans
2 oktober 2021
H.
1 oktober 2021

Helaas was de Margherita pizza niet zonder tomatensaus zoals gevraagd en daardoor luste iemand de pizza niet

Catharina de Jonge
1 oktober 2021

Was weer heerlijk.

Yasamin
1 oktober 2021
M. Almoes
30 september 2021
Adriana
30 september 2021

We hadden twee pizza's besteld waar van 1 wat donkerder als anders was. En helaas waren ze het broodje en knoflookboter vergeten. Maar de smaak van de pizza's was zoals altijd goed.

Diliana
30 september 2021

Normaal gesproken altijd erg tevreden maar nu langer dan 1,5u gewacht op 2 pasta's (door het systeem wat er uit lag dus dat kan gebeuren) maar het eerste wat ik zag in m'n pasta was een hele dikke krullende donkere haar...

Dekker
27 september 2021
Rudolf
26 september 2021

Sneller bezorgd als aangegeven. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles Wout
25 september 2021

Pizza’s waren 👍, alleen de korsten zijn veel te hard gebakken

Willem-Jan
22 september 2021

Zoals altijd perfect warm en goed qua smaak. Ontbrak alleen een extra topping die wel op de bon stond en was niet gesneden. Kan gebeuren

Cobi en Geert Brookman
21 september 2021

The best in town

Melanie
19 september 2021

Bezorger was er binnen 30 minuten echt super snel . Het was weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ates
19 september 2021

Altijd heerlijke pizza's, we hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ties
17 september 2021

was top!

Johan Koster
17 september 2021

Lekker als altyd

Juliane Dos Santos Abreu
16 september 2021

Heel slecht 30 min te laat dan wat gezegd en mijn eerst bestellen ze heb mijn drankje niet gestuurd en vervolgens zei ze dat ging meteen iemand terug ( anderhalf uur) niks van dus zei ze dat ze gaan morgen bellen en sturen mij drankje ( dat was op 22 aug 21:52 had ik gebeld over de drank) sinds dat horen ik niks van hum ( ZE ZIJN ERG OPLICHTER) de eten was koud!!! Bestelling vaak niet compleet

Dineke van der wijk
13 september 2021

Kan niet beter.Een dikke 10 voor de pizza en de bezorging.👍👍👍

Fabian
13 september 2021

Pizza smaakte ok maar was anders als gewend, bestel vaker deze pizza mediterrane en is favoriet…. Bestel volgende keer gewoon weer kan gebeuren lijkt me. Bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R bonder
11 september 2021

Een uur later dan aangegeven En al de 3e keer bij de internetbestelling die 10% korting beloofd geen korting gehad

YH
10 september 2021

Altijd een heerlijke goed belegde pizza binnen de aangegeven tijd!

Dekker
9 september 2021

Knoflook sauce pas er niet bij

Kevin
8 september 2021

Altijd heerlijk eten!

Eliza Verdoold
8 september 2021
Goot
4 september 2021

Vanaf bestellen tot bezorging top Pasta en pizza waaren weer top van smaak

Ronald
3 september 2021

Altijd weer geslaagde maaltijd ☺️

JC
1 september 2021

Heeeeerlijk en geweldig op de afgesproken tijd !

Dennis
31 augustus 2021

Pizza was afgekoeld en er zat te veel beleg op

Bram Bouwens
30 augustus 2021
E. Luttje
30 augustus 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arling
30 augustus 2021

Altijd goed en lekker! Deze x bliskemsnel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goot
26 augustus 2021

🍕🍕top

Rina de Jonge
25 augustus 2021

Heerlijke pizza.s goed heet en goed belegd . En snelle levering. Zeker aanbevolen.

Ben Dover
24 augustus 2021
E
22 augustus 2021

Goed belegde pizza, heerlijk!

Henk
21 augustus 2021

Goede pizzas, heet bij bezorging, goed belegd, op site staat 10% korting vanf €20 Geen korting gezien

Paul
20 augustus 2021

Supersnel gebracht. Superlekkere pizza's.

Andrew
20 augustus 2021
Senna
17 augustus 2021

Echt heel lekker en hele aardige mensen!! Echt aanrader.

Cobi en Geert Brookman
15 augustus 2021

Lekker eten en een goede portie. En op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
14 augustus 2021

Tot volgende keer!

Goot
13 augustus 2021

Alles top en lekker en goede service en warme pizza’s 🍕

Ohh
13 augustus 2021

De pizza was weer perfect, en goed op temperatuur.

Inge
12 augustus 2021

Pizzabodems te hard en te droog. Sommige te lang in de oven, basilicum verkleurd en kaas te lang verhit waardoor smaak van andere ingrediënten wegviel.

M. Almoes
10 augustus 2021

Prima pizza!!

Amanda
9 augustus 2021

Wij zijn al meer dan 30 jaar klant. Helaas weer de ervaring van een slechte (fabrieks?)bodem. Pizza topping is lekker alleen de bodem is wederom heel compact en droog. Ga aub zelf weer de bodem maken anders komen wij niet bij jullie terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
8 augustus 2021
C
6 augustus 2021

Helemaal Top!

Juliette
6 augustus 2021

Erg lekkere krokante pizza’s. Ze hadden per ongeluk de verkeerde pizza gemaakt met vis, maar omdat ik garnalen niet lekker vind werd de juiste bestelde pizza alsnog nabezorgd. Die smaakte verder prima. Vriendelijke bezorgers.

PizzaFreak
5 augustus 2021

Het eten was zoals gewoonlijk prima, alleen had ik wel wat meer kaas en bolognese saus verwacht.

LR
4 augustus 2021
Leertouwer
2 augustus 2021

Ik had een heerlijke pizza besteld, dacht ik, de Pizza Roma, maar helaas ontbrak de verse rucola, verse basilicum en knoflook. Bij de pizza Doner ontbrak het bakje knoflooksaus Heel spijtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
1 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Pizza’s werden vlot bezorgd en kwamen heet aan. 👍

Desiree Visser
31 juli 2021

Super als altijd

PizzaFreak
29 juli 2021

En weer een perfecte Pizza voor mij!!

E. Luttje
29 juli 2021

Prima

Fabian
27 juli 2021

Eten was prima de pizza zeker…. Werd gebeld over de grill filet menu dat er geen aardappelen bij waren of het ook iet anders mocht worden…. Verschillende keuzes en broodje besteld deze werd niet geleverd….. helaas!

dees
27 juli 2021

Goed eten en een vriendelijke bezorger

Sharon
26 juli 2021

Eten was niet te eten! Was de 1e en laatste keer hier!

Johanna
26 juli 2021

Heerlijke pizza’s , Wij hebben weer genoten van onze bestelling top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
25 juli 2021
E. Luttje
24 juli 2021

Prima

Amanda
24 juli 2021

Pizza was heerlijk, alleen was de bodem erg droog. Niet gewend van jullie.

Ohh
24 juli 2021

De pizza was perfect, erg lekker!!!

Daniëlle Dussel
22 juli 2021
Rina de Jonge
21 juli 2021

heerlijke pizza,s goed belegd.

deen
18 juli 2021

top, goede service en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke van der wijk
18 juli 2021

Jullie zijn de beste!!!!!!

PizzaFreak
17 juli 2021

De pizza was lekker, zoals ik dat gewend ben.

Van der Goot
16 juli 2021

👍👍👍🍺

Danielle Dussel
15 juli 2021
W.Heikamp
14 juli 2021

Pizza was helaas lauw warm

Maud
14 juli 2021

Zowel de gratis pizza als de vegetarische lasagne was súper zout

Anoniem
14 juli 2021

Lekkere pizza en hele vriendelijke bezorger.

Lisa
11 juli 2021

Lekkere pizza en cannelloni (aanrader) gehad. Erg vriendelijke en attente mensen.

Ohhh
8 juli 2021

Al jaren mijn favoriet in Groningen, en dit hebben ze gisteren weer bewezen. De pizza was (weer) perfect.

Monique
7 juli 2021

De smaak van de pasta carbonara vonden we wat aan de flauwe kant. Pizza Quattro Formaggio was lekker.

Rita hattink
5 juli 2021
Drew
4 juli 2021
Peter
4 juli 2021

Ga zo door! Altijd lekker

Jolanda nienhuis
3 juli 2021

Ik bestel al jaren bij jullie de dynamite ( zonder asperges, ham en champignons). Ik vind de pizza normaal heerlijk, maar de laatste 2 keren is de pizza niet te eten, zo enorm droog. Bij de laatste bestelling heb ik al extra kaas besteld maar dit was er minimaal over heen gestrooid en nog steeds was de pizza smaakloos en zeer droog. Omdat het nu de 2e keer is ( wn ik er vorige keer ook al een opmerking over heb gemaakt) zie ik mij genoodzaakt een andere pizza te bestellen of zelfs helemaal bij andere pizzeria

M
3 juli 2021

Klaas. Stoker

JC
28 juni 2021

Heerlijk

Robert
28 juni 2021
Wim Tiezema
26 juni 2021
Cobien Nieuwpoort
25 juni 2021

Normaalgesproken altijd tevreden maar nu liep het mis. Veeel te laat bezorgd, zelfs na een reminder en toezegging dat het binnen vijf minuten bezorgd zou worden veel en veel later pas echt bezorgd. Met visite die nog 2 uur moet rijden maar überhaupt zeer onaangenaam en onbetrouwbaar. Ik snap de drukte maar geef dan gewoon toe dat het veel langer duurt en doe iets aan compensatie… Dit is gewoon slechte service.

Rein
25 juni 2021
Alida vd Sande
24 juni 2021

Snel bezorgd en goede kwaliteit pizza.

Nienhuis
22 juni 2021

Ik bestel al erg lang bij jullie en over het algemeen ben ik altijd heel tevreden. De laatste keer was de dynamite belegd met zeer weinig kaas waardoor de pizza erg droog was. Maar goed dat kan een keer gebeuren

Mart
22 juni 2021

Pizza droog en 2 uur en 45 min gewacht…

Ds
22 juni 2021

Niet bezorgd wegens drukte. Na 3 uren wachten bestelling geannuleerd. Waardeloos. Nu maar hopen dat ik het geld zsm terug krijg.

J.J.
21 juni 2021

18.15 besteld, zou er om 19.35 zijn (automatisch bericht). Bel om 19.40 uur, zou er binnen 20 minuten. Toen belde ik om 20.30 uur, zou nog een half uur tot een uur duren. "Ja wij hebben 200 bestellingen ontvangen, kunnen wij ook niks aan doen." Jawel, blijven communiceren met de klanten of het bestelsysteem uitdoen. Bestelling maar geannuleerd, het was al bijna tijd om te ontbijten.. 😉 Ben benieuwd of ik het geld terugkrijg, zoals zij hebben beloofd.

Yasmine
18 juni 2021

Lekkerste pizza’s van Groningen. Personeel en bezorgers zijn heel vriendelijk : )

Fanny
17 juni 2021

Was erg laat door drukte daar had ik begrip voor maar wel jammer dat de bestelling niet klopte!! Zat een verkeerde pizza bij helaas..

Dhr. O
16 juni 2021

De pizza was perfect, zoals ik dit al jaren gewend ben.

Maria
15 juni 2021

Gebeld door Roma, bezorger kan het adres niet vinden. Geen probleem kan gebeuren. Zeggen ze dat ik nieuwe pizza,s krijg!! Mooi... Pizza,s waren droog, harde korst en na mijn idee geen nieuwe verse maar opgewarmd. Erg jammer. Slechte services.

Gerrit Hagendoorn
14 juni 2021

Heerlijke pizza's en salades. Smaak uitstekend. Royaal en mooi belegd. Salade vers en gevarieerd. Pizza's goed heet bezorgd op afgesproken tijdstip.

Arjan
14 juni 2021

Knoflook bij de pizza besteld. Ondanks de extra kosten, niet gekregen.

M
13 juni 2021

Pizza’s kwamen wat later dan de aangegeven tijd. Maar we werden netjes gebeld hierover! Pizza’s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Haak
13 juni 2021

Bezorging iets te lang onderweg geweest (?) waardoor de temperatuur tegenviel maar de smaak is voortreffelijk

Robert
12 juni 2021

Wederom zeer goed en vriendelijk

Goot
11 juni 2021

Alles weer top

Marion
7 juni 2021

helaas waren de pizza's niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lana
5 juni 2021
Greet
3 juni 2021

Snelle bezorging. Prima pizza. Gratis broodje beetje droog.

Hanna
2 juni 2021

Uitstekend. Goede pizza's en de pizza's kwamen op het tijdstip wat ze hadden gecommuniceerd ten tijde van de bestelling

terry jonker
29 mei 2021

het was lekker te gek

Fabian Bosman
25 mei 2021

N.v.t.

Het calzone meisje
16 mei 2021

Jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lana
15 mei 2021
Goot
14 mei 2021

Top service en lekker eten

De vries
10 mei 2021

Heerlijke pizza's klasse goede kwaliteit we hebben er van genoten graag tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëtte Bork
9 mei 2021

De rucola was op 3 pizza’s vergeten Werd erg snel bezorgd.

jonker
7 mei 2021

het was lekker heel goed

Gert
6 mei 2021

Het was weer héérlijk!

Rutger
6 mei 2021

was weer prima

Cobien Nieuwpoort
6 mei 2021

Uitstekende pizza’s voor een redelijke prijs, heerlijke dunne knapperige bodem, genoeg belegd, niet teveel met verse ingrediënten. Als vanouds goede kwaliteit. Een van de beste afhaalpizza’s in Groningen die ik ken. Al heel wat jaartjes. Aardige lui ook.

Inge
4 mei 2021

Supper lekkerrrrr !

Marcela Hendriks
3 mei 2021

De pizza was lekker alleen koud

Patricia
2 mei 2021
Peter
1 mei 2021

Heerlijk lekker eten en met bezorging ook altijd warm! Aanrader!

Goot
30 april 2021

Alles weer lekker. En weer top bezorging

Ivar
28 april 2021

Ondanks koningsdag is het prima als de bestelling later aankomt dan gepland. Maar als je na 2 uur belt en meneer geeft aan dat het na 20 minuten komt.. verwacht je niet dat na een 2e keer bellen (30 min later) er doodleuk wordt aangegeven dat de bestelling nog 45 min duurt. Wees eerlijk en geef aan dat je het niet redt! Scheelt een hoop frustratie aan beide kanten en een aantal klanten. Tenslotte moet ik erbij zeggen dat ik het wel waardeer telefonisch contact hebben gezocht en het geld hebben terug gestort. Ik hoop dat dit eenmalig is geweest.

Lukas
27 april 2021
Lana
27 april 2021
Hans
27 april 2021

Een fijne, volledige Santa Lucia Speciale, met pepertjes en ansjovis, zoals het hoort.

Gerda
20 april 2021
francis van dijk
19 april 2021
Fabian
17 april 2021

Lekkere pizza’s en goed warm snelle bezorging! Misschien voor de gratis pizza de keuze laten voor bijv flesje wijn ? Wij konden de gratis pizza niet meer op😉

Cobien Nieuwpoort
16 april 2021

Uitstekende pizzas zoals gewoonlijk. Al jarenlang constante kwaliteit. Snelle bezorging.

Dekker
16 april 2021
Carolien
15 april 2021
Marga
14 april 2021

Super lekkere pizza's en keurig op tijd.

Ria
10 april 2021

Verrukkelijke pizza's en snelle bezorging

Goot
9 april 2021
Richard
9 april 2021

dikke prima

Carolien
8 april 2021
Mark
5 april 2021

Heerlijke pasta's mooie verse ingrediënten en rijk van smaak!

Fabian B
5 april 2021

Lekkere pizza’s snelle bezorging, top! Tot volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jager
5 april 2021

Het is mij goed bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jans
4 april 2021

Fantastische pizza’s en tagliatelle met veel zalm. Klasse!! De bezorging was snel, heet en vriendelijk. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrew
3 april 2021

Lekkere pizza's. Goed belegd en goed van Smaak Aardig personeel en altijd op tijd.

Peter
3 april 2021

Altijd heerlijk warme pizza’s en pasta’s met bezorgen, hoewel ik niet heel dichtbij woon. Een echte aanrader!!

Dennis
2 april 2021

Zoals gewoonlijk.. Heerlijke pizza’s.. blijft altijd fijn dat ze al gesneden zijn.. En altijd op de gewenste tijd bezorgd. Kortom top!!

Anje
2 april 2021

Super pizza’s en vandaag ook erg lekkere ravioli 😋 alleen die salade caprese viel erg tegen.

I.dekker
2 april 2021

Heerlijke pizza's! En ruim op tijd bezorgd. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Wij bestellen weer !

Bouwkamp
2 april 2021

Prima pizza’s, goed belegd en snelle bezorging

Jan
31 maart 2021

Goed gevulde pizza's. Smakelijk. Nu goede kruidenboter bij het brood.

N.S
31 maart 2021

De bezorging was veel te laat en mijn bezoekers zijn weg geweest. Ik moest opnieuw voor twee aparte adres bestellen en dat was ook veel laat bezorgd en kinderen zijn zonder het eten naar bed gegaan. Deze ervaring heb ik voor de tweede keer bij jullie en ik ga niet meer bij jullie bestellen.

Jacob
30 maart 2021

Pizza was lekker en de ingeschatte bezorgtijd was correct

Saskia
29 maart 2021

Het drankje was er niet bij

Bos
29 maart 2021

Heerlijke pizza's!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rich
26 maart 2021

Top snel goede vriendelijke bezorger en lekker gegeten

Idet
23 maart 2021

Super lekkere pizza’s en bezorging vriendelijk en mooi op tijd

Yasmina
22 maart 2021

Pasta smaakte prima, genoeg vulling en saus en was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
21 maart 2021

Veel eerder dan verwacht en was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Kracht
21 maart 2021

Pizza's waren erg droog, en dat zijn we niet gewend van Piccola Roma.

Fabian
21 maart 2021

Lekkere pizza, perfecte bezorg timing..... Tot volgende keer !

Andrew
20 maart 2021
Grietina
19 maart 2021

Heerlijke eerlijke pizza’s zoals je hoopt te ontvangen. Warm en vol smaak

Maria
18 maart 2021

Pizza zag er niet vers uit. Randen en de ham waren erg droog, en smaakte ook nergens naar. het leek erop dat het een oude pizza was die opgewarmd was. Erg jammer want de vorige keer waren we erg tevreden.

Andrea
16 maart 2021

Eten en bezorging waren uitstekend. Bestellen op de website kan wel klantvriendelijker

Simone
14 maart 2021
Annemar
13 maart 2021

Heerlijke pizza's, keurig op tijd bezorgd. 5 sterren afhaal!

Tanja
13 maart 2021

Heerlijke pasta Piccola Roma met ossehaas extra pikant.

Cindy Bosman
12 maart 2021
Yasmin
11 maart 2021

Erg lekkere pizza!

Rachel roskam
11 maart 2021

Super lekker zoals gewoonlijks❤️

Kees
7 maart 2021

Wij bestellen vaker bij Picola Roma en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de pizza's.

Goot
5 maart 2021

Top

Marora
4 maart 2021

Goede en lekkere pizza

Jessica
1 maart 2021

Heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorenzo
1 maart 2021
Edith Brands
28 februari 2021

Prima pizza weer van Piccola Roma! En heel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicollie
28 februari 2021

Eten was erg lekker en mooi op tijd bezorgd! Echt een aanrader

Naomi
28 februari 2021

Lekkere pizza’s! Bezorging was op tijd en vriendelijk. Ook de telefoniste was vriendelijk. Bedankt voor de goeie service!

Anonymous
27 februari 2021

Was lekker, ik beveel dit bedrijf aan

Thomas
27 februari 2021

Wij hebben zoals vanouds genoten van de pizza’s. Ook het broodje met kruidenboter waarderen wij zeer! De pizza’s zijn bezorgd door een vriendelijke bezorger. De volgende keer bestellen we weer hier!

Tom
25 februari 2021

Kwaliteit was goed. Gratis brood met kruidenboter bij bestelling.

Desiree
24 februari 2021

Ruim op tijd besteld en gevraagd of het om 19:00 uur besteld kon worden. Keurig om 18:58 werden de pizza's bezorgt. Lekker warm en zoals altijd heerlijk!!!

Maaike
23 februari 2021

Altijd prima pizza’s bij piccolo Roma!

Omran
23 februari 2021
Juul
22 februari 2021
Bouma
21 februari 2021

Prima pizza,s die op tijd klaar waren. Voor een redelijke prijs.

Louis
17 februari 2021

Heerlijk gegeten en tijdig bezorgd!

Marora
17 februari 2021

Heerlijke pizza Goed warm Vriendelijke bezorger

Jeffrey
15 februari 2021

Weer bijna 3 uur op mijn pizza gewacht laatste x dat ik bij jullie besteld heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie Leeuwen
14 februari 2021

Altijd een snelle levering en heerlijke pizza’s. We bestellen al jaren bij jullie en zijn nog nooit teleurgesteld. Ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ska
13 februari 2021
Marianne
13 februari 2021

Zoals altijd heerlijke pizza! Goede en vriendelijke bezorging

Cindy Bosman
12 februari 2021

Heerlijke pizza’s Goede service

Marjan
12 februari 2021

Weer lekkere warme pizza's en mooi op tijd bezorgd.

Anita
8 februari 2021

De pizza was een beetje koud, maar gezien de buiten temperatuur en de gesteldheid van de wegen was het acceptabel.

Anoniem
7 februari 2021

Om 19:20 besteld, eten werd om 20:50 bezorgd! Hoe dan??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Froukje
7 februari 2021

We hebben 3 uur op de pizza.s gewacht ik heb na 2 en half uur gebeld pizza.s waren onderweg toen heeft het nog een uur geduurd en ja ik snap het is slecht weer maar ga dan niet bezorgen je kan mensen toch geen 3 uur op de pizza.s laten wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
6 februari 2021

Heerlijke pizza’s. Waren met ongeveer 35 minuten bezorgd. Warm, goed belegd.

Anoniem
6 februari 2021

Pizza's waren erg lekker. Er werd netjes gebeld of het een probleem was dat de bestelling iets later kon worden bezorgd

Arnold
6 februari 2021

👍👍👍

Mirella
5 februari 2021

De pizza was super lekker goed gelegd en nog lekker warm na get bezorgen echt een aanrader

Peter
5 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten! Zo warm dat je moet oppassen dat je je tong niet verbrand 😬👌🏻

Juliette
3 februari 2021
Marcel
2 februari 2021
bart
2 februari 2021
Jc
1 februari 2021
Jacco
31 januari 2021

Kwaliteit super, aardige mensen. Helaas bezorging wel vaak later dan beloofd.

Erik
30 januari 2021

Altijd goed best pizza in town

Pietje precies
30 januari 2021
Hans
29 januari 2021

Heerlijk! Mooi op tijd!

Soto Dannay
29 januari 2021
Cindy Bosman
29 januari 2021
Maaike
29 januari 2021

Heerlijke pizza’s weer

Abdel
28 januari 2021

Pizza's waren erg lekker.. Een grote compliment namens Marokkaanse vereniging

Marion
25 januari 2021

Prima pizza's en op de beloofde tijd bezorgd

Fabian Bosman
25 januari 2021

Beetje smaakloos de frutti di mare deze keer helaas..... andere pizza was prima. Bestel zeker weer bijna altijd perfecte pizza en correcte bezorging 🚚 ook de tijd die klopt zoals afgesproken of vermeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sas
19 januari 2021

snel en lekker

Juliette
18 januari 2021
E. Luttje
18 januari 2021

Prima

Bouwkamp
17 januari 2021

Prima Pizza’s, goede bezorging, beleg had wat royaler gemoeten

Kevin
16 januari 2021

Altijd lekker!

Nijboer
15 januari 2021

De pizza en lasagne smaakten prima en waren warm. Stokbroodje hebben we niet gezien en de bestelling was later.

Goot
15 januari 2021

😋 top

Omran
11 januari 2021
Scholten
11 januari 2021
de Vries
10 januari 2021

Keurig verpakt, lekker op temperatuur en heerlijk van smaak. Top

M Abdallah
10 januari 2021

Echt aanrader. 4 pizza’s besteld krijg ik nog een Margherite van de zaak. Pizza’s waren echt lekker en warm . Top en ga zo door jullie hebben een vaste klant er bij .

Ilse
7 januari 2021

Top pizza’s. Alsof ze net uit de oven kwamen zo vers en knapperig en smaakvol.

Jc
7 januari 2021

Heerlijk, altijd goede kwa Iteit

Lukas
7 januari 2021

Was heerlijk!!!

Rafael
4 januari 2021

Top!!

Soto Dannay
4 januari 2021

Zie mijn voorgaande review: nog steeds zeer tevreden over kwaliteit en bezorgtijd. 👍🏼👍🏼

Peter
4 januari 2021

Altijd goed en warm bij aankomst het eten 👌🏻 Vriendelijke bezorgers ook nog! Ga zo door toppers

Renate
3 januari 2020

Zoals alle andere keren weer helemaal top! Pizza's waren op tijd bezorgd, op goede temperatuur en super lekker! Jullie zijn inmiddels ons vaste pizza adres als het gaat om thuis bezorgen! Kort samengevat : "Restaurant kwaliteit thuis" Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
3 januari 2020

Prima en warm afgeleverd, wel erg lange levertijd met 80 minuten op zaterdagavond. Helaas kun je dat van te voren niet zien.

Moed
2 januari 2020

Misschien is het handig om, voordat je online betaalt een geschatte bezorg tijd te ver melden. Zo kan je namelijk zelf bepalen of je 2 uur wil wachten op je eten of niet.

H.Hoving
27 december 2020

Al een aantal jaren bestellen wij bij picola Roma. Goed eten goede service vertrouwd. Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
27 december 2020

Na meer dan 25 jaar en verschillende signalen te hebben gegeven is dit echt de laatste bestelling. Met pijn nemen wij afscheid. Is heen schrijntje meer wat Piccolca roma was. Alles wat begon aan de westerhaven (1988) later Taco Mesdagplein en nu jaren kraneweg. Helaas. Dit is echt drama

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GH
26 december 2020

Snelle bezorging, zelfs met kerst! Smaakvolle pizza's en vriendelijke bezorger! Ook klein foutje werd op eigen initiatief van de bezorger snel en vriendelijk opgelost!

Bosman
25 december 2020
Helder
25 december 2020

Echt heerlijke pizza’s gegeten, lekker laten bezorgen!

Dekker
24 december 2020

Niet ges eden stond wel op bon

Hendriks
23 december 2020

Normaal gesproken altijd zeer tevreden maar deze keer wat minder; Op de website kon je de bezorgtijd aangeven: ik gaf 17.30 uur aan. De pizza werd alleen bijna een uur later bezorgd , namelijk om 18.18 uur. Toen bleek dat de pizza ook nog koud was, was ik helemaal teleurgesteld. Jammer want normaal wel tevreden.

JC
23 december 2020

Heeeeeerlihk

Soto Dannay
21 december 2020

Bezorging ruim op tijd(binnen het voorspelde uur) ondanks dat we gisteren(zondag) pas om 1715uur hadden besteld! Eten was heerlijk en nog warm, en leuke kerstattentie (gratis pizza) 🤗 (4 sterren gegeven om dat er altijd ruimte moet blijven om nog meer te verbeteren) Dus al met al een top bezorg/afhaal restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Redouan
20 december 2020

Smaakt altijd lekker en snelle bezorging. Behandelen vaste klanten super goed. Is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
20 december 2020

Altijd goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
19 december 2020

Pizza’s waren lauw, is weleens beter geweest

C de jonge
19 december 2020

Al jaren mijn favoriet

Thomas
19 december 2020

De pizza’s waren weer heerlijk! De laatste twee keer elders pizza besteld (meer Amerikaanse stijl), maar ik heb de pizza’s van Piccola aroma gemist. De bezorger was het broodje vergeten, maar dat is snel opgelost. Gewoon super!

Nee J Bergsma
19 december 2020

Great and friendly service. Quality and the flavour of the pizzas were as well as you’ve expected. The generosity of the toppings were super. It was absolutely Piccobello! 👌🏻 Thank you 🙏🏻 🍕

Folkers
18 december 2020

Heerlijk weer eens een echte pizza na vaak Domino's op verzoek van puberzoon! Dat vond hij zelf ook!! Goede service, vriendelijke mensen en kundige pizzabakkers!! Gratis warm broodje met kruidenboter bij bestelling boven de €20....picobello!! Een dikke 10

Bas
14 december 2020

besteld op zondag. bezorging zou een uur duren, dit was uiteindelijk anderhalf uur. Dat was even wachten, maar heerlijke goed gevulde en warme pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
12 december 2020

En alweer helemaal prima, bezorging op tijd en de pizza perfect.

Johan Koster
12 december 2020
Gootal
11 december 2020
Juliette
9 december 2020
Rembrand
9 december 2020
H.j Bakker
6 december 2020

De pizza was weer heerlijk

Andere Meijer
6 december 2020

Keurig op tijd en een hel vriendelijke bezorger .

Anne
6 december 2020

Heerlijke hete pizza met gratis stokbrood

Willeke
6 december 2020

Zoals altijd lekker, alleen jammer dat de pizza’s telkens niet gesneden zijn terwijl dit wel is aangeven.

Alexander
4 december 2020

lekker pizza maar duurde fucking lang

Ronald
4 december 2020

Zoals altijd lekker en optijd!

Dekker
4 december 2020

Pizza besteld 18.00uur 1715 wordt gevraagd tel -of het eerder mag.17.45 echter bezorgd om 1810 beetje raar

Desiree
2 december 2020

Pizza was super lekker en ook nog goed warm!

Erik
1 december 2020

De pizza’s waren wel lekker maar 1 was totaal de verkeerde.

Scott
30 november 2020

Duurde bijna een half uur langer dan was aangegeven. Eten was heel lekker maar werd er heel misselijk van en heb het er weer uitgegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
28 november 2020

Om 17:36u besteld met verwachte bezorgtijd van 18:40. Om 18:50 werd ik (keurig) gebeld dat de bezorging vanwege drukte iets verlaat was, maar dat het er met 10 a 15 min zou zijn. Helaas kwam het eten pas om 19:32u... Ik vind twee uur wachten totdat het eten er is te lang. Lekker gegeten, maar om deze reden twijfel ik of ik hier andermaal zal bestellen